Білоцерківська районна рада

Територіальний устрій

Територіальний устрійТериторіальний устрій


Регіональна Газова Компанія

створила український газовий портал «104.ua»

ТОВ «Регіональна газова компанія» створила та запустила український газовий портал «104.ua». Унікальність українського газового порталу в тому, що він слугує єдиною точкою входу для споживачів газу по усій Україні. Портал є джерелом актуальної та достовірної інформації про газовий ринок, надає зручний сервіс і корисну інформацію для споживачів.

На українському газовому порталі «104.ua» споживачі газу можуть одним кліком мишки потрапити на сайт своєї газорозподільної компанії. Перевага порталу в тому, що користувач в будь-якому куточку України через інтерактивну карту, розміщену на головній сторінці, може потрапити на сайт своєї газової компанії. Наприклад, на корпоративних сайтах газових компаній, що працюють під брендом Регіональної Газової Компанії, споживач зможе отримати максимум корисної інформації – ознайомитися з тарифами які діють на газ, нормативними документами, порадами щодо безпечного використання газу в побуті, оцінити якість послуг газорозподільних компаній України.

Детальніше...
 

В 2015 році ПАТ «Київоблгаз» інвестує в надійність

газопостачання біля 72 мільйонів гривень

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) схвалила Інвестиційну програму ПАТ «Київоблгаз» на 2015 рік в обсязі 72,4 мільйонів гривень. Основним акцентом інвестиційної програми компанії є встановлення побутових лічильників газу та комплекс заходів з підвищення безпеки газопостачання Київщини.

В рамках інвестпрограми ПАТ «Київоблгаз» планує зокрема провести капітальний ремонт обладнання 43 газорегуляторних пунктів (підтримують стабільний тиск в системі), здійснити реконструкцію 67 станцій катодного захисту (запобігають корозії газопроводів та продовжують строк їх експлуатації), придбати 158 сучасних приладів діагностики і обстеження та впровадження систем протиаварійного захисту систем газопостачання. Також інвестиційна програма передбачає встановлення понад 15 тисяч лічильників газу для населення.

Детальніше...
 

Як отримати компенсацію за спожитий газ

У зв`язку з підвищенням вартості житлово-комунальних послуг та природного газу в Україні діє програма компенсації. Напередодні опалювального сезону багато сімей можуть скористатися цією програмою аби не допустити заборгованості та уникнути відключення газопостачання.

За призначенням компенсації споживачі ПАТ «Київоблгаз» можуть звернутися із відповідною заявою до органу соціального захисту населення за місцем реєстрації.

Розмір компенсації визначається як різниця між розміром плати за послуги (у межах норм споживання) після підвищення цін і тарифів та розміром цього ж платежу, який сім’я сплачувала до зміни цін і тарифів на послуги.

Наприклад, до підвищення цін і тарифів на природний газ і теплову енергію (до 1 травня 2014 року) сім’я сплачувала за ці послуги 300 гривень на місяць, а після підвищення – 450 грн. Розмір щомісячної компенсації становить 450 – 300 = 150 гривень.

Компенсація розраховується з місяця звернення за її наданням до завершення опалювального періоду 2014-2015 років. Її розрахунок здійснюється у десятиденний строк після того, як споживач надасть всі необхідні документи. Про призначення адресної допомоги заявнику надається повідомлення, де вказаний розмір компенсації за кожним видом послуг та період її надання. Компенсація щомісяця відшкодовується підприємствам, що надають комунальні послуги, і зараховується на особові рахунки споживача.

Детальніше...
 

ПАТ «Київоблгаз» проводить реструктуризацію компанії

В Київській області на базі ПАТ «Київоблгаз» буде створено 8 центрів з газифікації та постачання природного газу споживачам. Оптимізована структура дозволить

підвищити ефективність діяльності компанії та рівень обслуговування клієнтів.

 

Реструктуризація ПАТ «Київоблгаз» передбачає укрупнення 24 філій до 8, що дозволить проводити більш ефективне управління та розподіл ресурсів компанії.

«Реструктуризація на рівні підприємства стосується перебудови всіх сфер його діяльності, починаючи від виробничо-технічних та організаційних систем і завершуючи фінансовими аспектами, - пояснює голова правління ПАТ «Київоблгаз» Володимир Машталірук, - Нова організаційна структура дозволить створити кращу керованість, гнучкість в обслуговуванні клієнтів і сприятиме підвищенню прозорості діяльності ПАТ «Київоблгаз».

Центральні офіси об’єднаних філій будуть розміщені в таких містах Київської області – Переяслав-Хмельницький, Біла Церква, Кагарлик, Бровари, Вишгород, Тараща та Боярка.

Детальніше...
 

Мешканці Київщини заборгували за газ понад 212 мільйонів гривень

На початок опалювального сезону борги споживачів природного газу Київської області перевищили 212 мільйонів гривень. Понад 60 % боржників – це мешканці пристоличних районів – власники заміських дач, котеджів та новобудов.

 

Правила надання населенню послуг з газопостачання передбачають оплату за газ щомісячно до 10 числа. Те ж саме сказано і в договорі між споживачем та газовою компанією. Українським законодавством газ визначено як «товар», втім поки що не передбачено механізмів впливу на своєчасність оплат клієнтом за отриманий товар, окрім малоефективного - попередження та радикального - відключення. На сьогодні ПАТ «Київоблгаз» відключило від газопостачання понад 3 тисячі боржників.

 

«Споживачі, які використали газ, але не розрахувались за нього, повинні усвідомлювати, що ставлять під загрозу не тільки забезпечення теплом своєї домівки, але й проведення опалювального періоду для всієї області, - зазначає голова правління ПАТ «Київоблгаз» Володимир Машталірук, - тому що сплачені споживачами кошти першочергово спрямовуються на забезпечення безаварійної та безперебійної роботи, зокрема на функціонування аварійних та експлуатаційних служб, ремонт газових мереж та обладнання».

Детальніше...
 
Більше статей...
  • Мешканці Київщини можуть знову купувати скраплений газ за пільговою ціною
  • «Єдині вікна» ПАТ «Київоблгаз» прийняли понад 13 тисяч клієнтів за рік
  • В ПАТ «Київоблгаз» діє антикризовий енергетичний штаб для забезпечення безаварійного і безперебійного газопостачання, особливо під час опалювального сезону 2014-2015, та оперативного надання роз’яснень для споживачів з усіх невідкладних питань.
  • Як формуються рахунки на оплату за газ
« ПочатокПопередня123НаступнаКінець »

Сторінка 2 з 3

ПОШУК

Останні новини

  • Шановні жителі Білоцерківського району!
  • Шановні жителі Білоцерківського району!
  • Синій, як море, як день, золотий – з неба і сонця наш прапор ясний!
  • Шановна Білоцерківська громадо!
  • Київська митниця ДФС контролює експорт деревини
ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер