Білоцерківська районна рада

Територіальний устрій

Територіальний устрійТериторіальний устрій

ПАТ «Київоблгаз» проводить реструктуризацію компанії

В Київській області на базі ПАТ «Київоблгаз» буде створено 8 центрів з газифікації та постачання природного газу споживачам. Оптимізована структура дозволить

підвищити ефективність діяльності компанії та рівень обслуговування клієнтів.

 

Реструктуризація ПАТ «Київоблгаз» передбачає укрупнення 24 філій до 8, що дозволить проводити більш ефективне управління та розподіл ресурсів компанії.

«Реструктуризація на рівні підприємства стосується перебудови всіх сфер його діяльності, починаючи від виробничо-технічних та організаційних систем і завершуючи фінансовими аспектами, - пояснює голова правління ПАТ «Київоблгаз» Володимир Машталірук, - Нова організаційна структура дозволить створити кращу керованість, гнучкість в обслуговуванні клієнтів і сприятиме підвищенню прозорості діяльності ПАТ «Київоблгаз».

Центральні офіси об’єднаних філій будуть розміщені в таких містах Київської області – Переяслав-Хмельницький, Біла Церква, Кагарлик, Бровари, Вишгород, Тараща та Боярка.

Переяслав-Хмельницька філія формується шляхом об’єднання Переяслав-Хмельницької, Баришівської, Згурівської та Яготинської філій та буде обслуговувати відповідні райони Київської області. Білоцерківська філія покриває Білоцерківський та Сквирський райони. Кагарлицька філія обслуговуватиме споживачів Кагарлицького, Богуславського, Миронівського та Рокитнянського районів. Броварська філія формується шляхом злиття Броварської та Бориспільської. Васильківська об’єднує Васильківську, Обухівську та Фастівську філії. До складу Вишгородської філії увійдуть Вишгородська, Іванківська, Поліська та Макарівська. Таращанська філія покриває Таращанський, Володарський та Тетіївський райони. До Києво-Святошинської філії приєднується Ірпінська.

При цьому служби, що обслуговують клієнтів, залишаються на місцях, в безпосередній близкості до споживачів, які будуть обслуговуватись, як і раніше, за місцем проживання.

Нова структура дозволить збалансувати пропорції між кількістю персоналу компанії та кількістю споживачів у зоні покриття та протяжності газопроводів, які обслуговуватиме філія.

Довідка. ПАТ «Київоблгаз» - лідер серед підприємств з газопостачання та газифікації. Посідає перше місце в країні за протяжністю газопроводів - понад 43 тис. км, за кількістю споживачів - біля 800 тисяч – входить в першу трійку. Рівень газифікації області – 95,4 %.

Серед найбільших споживачів ПАТ «Київоблгаз» є такі підприємства як Білоцерківська ТЕЦ, Комбінат «Тепличний», Ветропак Гостомельський Склозавод та Міжнародний аеропорт «Бориспіль».

В ПАТ «Київоблгаз» працює 5 тис. співробітників.

 

За додатковою інформацією звертатися до фахівця із зв’язків з громадськістю

Анни Гляцевич

тел. +380 44 205 53 13

моб. +380 67 517 26 46

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

http://kievoblgaz.kiev.ua/

 

ПОШУК

Останні новини

  • Шановні жителі Білоцерківського району!
  • Шановні жителі Білоцерківського району!
  • Синій, як море, як день, золотий – з неба і сонця наш прапор ясний!
  • Шановна Білоцерківська громадо!
  • Київська митниця ДФС контролює експорт деревини
ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер