Білоцерківська районна рада

Територіальний устрій

Територіальний устрійТериторіальний устрій

В 2015 році ПАТ «Київоблгаз» інвестує в надійність

газопостачання біля 72 мільйонів гривень

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) схвалила Інвестиційну програму ПАТ «Київоблгаз» на 2015 рік в обсязі 72,4 мільйонів гривень. Основним акцентом інвестиційної програми компанії є встановлення побутових лічильників газу та комплекс заходів з підвищення безпеки газопостачання Київщини.

В рамках інвестпрограми ПАТ «Київоблгаз» планує зокрема провести капітальний ремонт обладнання 43 газорегуляторних пунктів (підтримують стабільний тиск в системі), здійснити реконструкцію 67 станцій катодного захисту (запобігають корозії газопроводів та продовжують строк їх експлуатації), придбати 158 сучасних приладів діагностики і обстеження та впровадження систем протиаварійного захисту систем газопостачання. Також інвестиційна програма передбачає встановлення понад 15 тисяч лічильників газу для населення.

«Здійснення запланованих заходів дозволить попередити перебої в системі газопостачання та забезпечить надійне функціонування газових артерій регіону, - коментує перший заступник голови правління – головний інженер ПАТ «Київоблгаз» Павло Кишкар, - Впровадження новітніх технологій в роботі газової компанії та використання сучасного обладнання сприятиме підвищенню якості наших послуг».

Також він зазначив, що модернізація газових систем Київщини потребує комплексного підходу, значних капіталовкладень та буде здійснюватися поетапно.

Інвестиційна програма ПАТ «Київоблгаз» схвалена Постановами НКРЕКП від 25.12.2014 року № 972 та № 1010. Основні джерела фінансування інвестпрограми - це амортизаційні відрахування та прибуток компанії.

Довідка.

Діяльність ПАТ «Київоблгаз», як суб’єкта природних монополій, регулюється державою в особі Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП). Зокрема НКРЕКП встановлює ціни та тарифи на природний газ, тарифи на транспортування природного газу магістральними та розподільними трубопроводами, тарифи на постачання природного газу за регульованим тарифом. Крім цього, державний регулятор розробляє та затверджує порядок формування інвестиційних програм ПАТ «Київоблгаз».

Гляцевич

Анна Ігорівна

 

ПОШУК

Останні новини

  • Шановні жителі Білоцерківського району!
  • Шановні жителі Білоцерківського району!
  • Синій, як море, як день, золотий – з неба і сонця наш прапор ясний!
  • Шановна Білоцерківська громадо!
  • Київська митниця ДФС контролює експорт деревини
ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер