Національний податковий форум "ПДВ. ПРИБУТОК.ЗЕД"

Білоцерківська ОДПІ ГУ ДФС у Київській області доводить до відома платників, що 27 квітня 2017 р. у Києві у бізнес-центрі "Леонардо" відбудеться Національний податковий форум "ПДВ. ПРИБУТОК.ЗЕД".

Учасники заходу матимуть можливість дізнатися офіційну позицію податкового відомства щодо нововведень у ПДВ, податку на прибуток та ЗЕД, почути незалежну точку зору на ці питання від експертів з провідних консалтингових та юридичних компаній, приєднатися до відкритої дискусії між учасниками та спікерами форуму.

Зареєструватись для участі у Національному податковому форумі "ПДВ. ПРИБУТОК.ЗЕД", ознайомитися з програмою та інформацією про захід можна за посиланням http://www.visnyk.ua/forum/.

Білоцерківська ОДПІ

 

На Білоцерківщині виявлено підпільний цех по незаконному виробництву спиртовмісної рідини

Днями співробітниками оперативного управління Білоцерківської ОДПІ спільно з оперативним управлінням та слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Київській області в рамках кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом організації незаконного виготовлення з метою збуту підакцизних товарів – алкогольних напоїв, проведено слідчі дії (обшуки) на території м. Біла Церква та району.

В результаті проведених обшуків виявлено підпільний цех по незаконному виробництву спиртовмісної рідини.

Із незаконного обігу вилучено 100 літрів спиртовмісної рідини в кількості 10 дал орієнтовною вартістю 15 тис. гривень, 190 літрів лікеро-горілчаних виробів в кількості 19 дал орієнтовною вартістю 26,6 тис. гривень, а також шланг, бочки, лійки, спиртометр. Орієнтовна загальна вартість вилучених підакцизних товарів становить 41,6 тис. гривень.

Досудове розслідування по даному кримінальному провадженню триває.

Білоцерківська ОДПІ

 

 

Оперативним управлінням Білоцерківської ОДПІ припинена діяльність “конвертаційного центру” з обігом понад 240 млн. гривень

Нещодавно співробітниками оперативного управління Білоцерківської ОДПІ ГУ ДФС у Київській області спільно із працівниками Головного слідчого управління фінансових розслідувань ДФС України ліквідовано «конвертаційний центр», який з 2016 року надавав послуги підприємствам реального сектору економіки м. Києва, Київської та інших областей України з формування незаконного податкового кредиту та незаконного переведення безготівкових коштів у готівку. Учасники «конвертаційного центру» з метою прикриття своєї незаконної діяльності щодо вчинення фіктивних фінансово-господарських операцій, переведення безготівкових коштів в готівку для суб’єктів господарської діяльності реального сектору економіки, штучного завищення собівартості товарно-матеріальних цінностей створили, зареєстрували та придбали корпоративні права ряду транзитно - конвертаційних суб’єктів господарської діяльності.

Детальніше...
 

Добігає кінця кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2016 році

Білоцерківська ОДПІ ГУ ДФС у Київській області нагадує, що до закінчення кампанії декларування доходів громадян, отриманих протягом 2016 року, залишилось менше місяця. Податкова декларація про майновий стан і доходи подається громадянами до органів фіскальної служби за місцем реєстрації.

Громадянин зобов’язаний подати до 3 травня 2017 року податкову декларацію у таких випадках:

- при отриманні доходів не від податкових агентів (тобто від інших фізичних осіб, які не зареєстровані як самозайняті особи). До таких доходів відносяться, зокрема, доходи від надання в оренду рухомого або нерухомого майна іншим фізичним особам, успадкування чи отримання в дарунок майна не від членів сім’ї першого ступеня споріднення тощо;

- при отриманні від податкових агентів доходів, які не підлягали оподаткуванню при виплаті, але які не звільнені від оподаткування. До таких доходів відноситься, зокрема, операції з інвестиційними активами;

- при отриманні іноземних доходів;

- в інших випадках, передбачених законодавством, зокрема, при отриманні у власність майна за рішенням суду.

Детальніше...
 

До уваги суб’єктів господарювання, що здійснюють продаж технічно складних побутових товарів!

Білоцерківська ОДПІ доводить до відома платників, що 7 квітня 2017р. опублікована Постанова Кабінету Міністрів України від 16 березня 2017р. № 231 «Про затвердження переліку груп технічно складних побутових товарів, які підлягають гарантійному ремонту (обслуговуванню) або гарантійній заміні, в цілях застосування реєстраторів розрахункових операцій.

Зазначена вище постанова набирає чинності через 30 днів після опублікування. Тобто, з 8 травня 2017р. суб’єкти господарювання, що здійснюють продаж технічно складних побутових товарів, відповідно переліку, затвердженого Постановою, зобов’язані застосовувати реєстратори розрахункових операцій відповідно норм чинного законодавства не залежно від обраної системи оподаткування.

З переліком груп технічно складних побутових товарів, які підлягають гарантійному ремонту (обслуговуванню) або гарантійній заміні, в цілях застосування реєстраторів розрахункових операцій можна ознайомитись на шпальтах газети «Урядовий кур’єр» № 66/2017 від 7 квітня 2017р., на сайті Урядового порталу або звернутись в Центри обслуговування платників Білоцерківської ОДПІ та відділень.

Білоцерківська ОДПІ

 

 

У І кварталі працівниками оперативного управління Білоцерківської ОДПІ відшкодовано збитків державі в сумі понад 2 млн. гривень

З початку року за матеріалами оперативного управління Білоцерківської ОДПІ внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато 5 кримінальних провадження. З них 4 - за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем та 1 - за ухилення від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів).

Крім того оперативним управлінням ліквідовано 1 «конвертаційний центр» із загальним обсягом реалізації послуг суб’єктами господарювання, залученими до діяльності конвертаційно - транзитної групи, на суму понад 200 млн. гривень. Виявлено та ліквідовано схему розтрати та привласнення бюджетних коштів в сумі понад 8 млн. гривень, виділених для проведення на території Київської області санітарного очищення лісових масивів.

В рамках операцій «Акциз-2017» та «Нафтопродукт-2017» спільно з співробітниками відділу протидії незаконному обігу підакцизних товарів оперативного управління ГУ ДФС у Київській області здійснено заходи щодо протидії незаконному обігу підакцизних товарів. В результаті проведених заходів вилучено спирт в кількості 254 далла на суму 279,4 тис. гривень та паливо-мастильні матеріали в кількості 0,6 тонни на суму 13,53 тис. гривень.

Білоцерківська ОДПІ

 

 

 

Податковий календар на квітень 2017 року

Білоцерківська ОДПІ ГУ ДФС у Київській області повідомляє, що:

10 квітня, понеділок

Закінчується строк подання:

  • звіту про обсяги виробництва та реалізації спирту за березень (форма №1-РС);

  • звіту про обсяги виробництва та реалізації алкогольних напоїв за березень (форма №2-РС);

  • звіту про обсяги виробництва та реалізації тютюнових виробів за березень (форма №3-РС);

  • звіту про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв у оптовій мережі за березень (форма №1-ОА);

  • звіту про обсяги придбання та реалізації тютюнових виробів у оптовій мережі за березень (форма №1-ОТ).

Детальніше...
 

У Білоцерківському регіоні понад 190 громадян задекларували отримання спадщини

З початку року мешканці Білоцерківського регіону задекларували 18,2 млн. гривень доходів, отриманих у вигляді спадку. Їм нараховано 886 тис. гривень податку на доходи фізичних осіб та 263,2 тис. гривень військового збору, які вони мають сплатити до 1 серпня цього року.

Загалом, станом на 1 березня подано 698 декларацій про майновий стан і доходи на загальну суму 41,6 млн. гривень. Сума податків до сплати складає майже 1,6 млн. гривень.

Нагадуємо, декларацію про майновий стан і доходи за 2016 рік за вибором громадянина слід подати за місцем своєї податкової адреси особисто або уповноваженою на це особою, поштою або засобами електронного зв’язку, не пізніше 3 травня 2017 року.

Білоцерківська ОДПІ

 
Більше статей...
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер