Результати роботи оперативного управління Білоцерківської ОДПІ

ГУ ДФС у Київській області за І півріччя 2016 року

Протягом І-го півріччя 2016 року за матеріалами оперативного управління Білоцерківської ОДПІ ГУ ДФС у Київській області було внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато 14 кримінальних проваджень, в т.ч. 3 з них – за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем; 1 - за незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів;

1 – за легалізацію (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом; 8 – за ухилення від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів); 1 – за випуск та реалізацію недоброякісної продукції.

Детальніше...
 

На Київщині припинена діяльність “конвертаційного центру”

з обігом 100 млн. гривень

Працівниками оперативного та слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Київській області із залученням міжрегіонального відділу оперативного документування ГУ ДФС у Київській області, припинено діяльність «конвертаційного центру».

За результатами вжитих заходів встановлено злочинну групу осіб, яка організувала роботу «конвертаційного центру» з метою прикриття незаконної діяльності фіктивних фінансово-господарських операцій, переведення безготівкових коштів у готівку для суб’єктів господарювання реального сектору економіки та штучного завищення собівартості товарно-матеріальних цінностей.

Для прикриття своєї діяльності організатори «конвертаційного центру» зареєстрували та придбали корпоративні права 4 транзитно-конвертаційних підприємств, які перераховували безготівкові кошти у вигляді оплати за придбання різноманітних товарів на рахунки підприємств реального сектору економіки. Фактично суб’єкти господарювання реального сектору економіки реалізовували товари, переважно сільськогосподарську продукцію та пальне, за готівку.

Детальніше...
 
« ПочатокПопередня11121314151617181920НаступнаКінець »

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер