З початку року на Київщині підрозділи аудиту додатково поповнили бюджет на 47,9 млн. гривень

Протягом січня-серпня підрозділами аудиту Київської області проведено 695 документальних перевірок, що на 23,2% менше, ніж минулого року. З них відбулось 160 планових та 535 позапланових перевірок.

За результатами проведених документальних перевірок донараховані узгоджені податкові зобов’язання на 103,5 млн. грн., в тому числі за актами звітного року – 99,7 млн. гривень.

Детальніше...
 

У територіальних органах ГУ ДФС у Київській області перебуває на обліку майже 167 тисяч платників

На обліку знаходиться понад 64 тисячі юридичних осіб та майже 103 тисячі фізичних осіб. Їх кількість зросла в порівнянні з минулим роком відповідно на 6,7 тисяч юридичних осіб та 2,6 тисячі фізичних осіб.

Протягом січня-серпня територіальними органами ГУ ДФС у Київській області зареєстровано майже 12 тисяч новостворених суб’єктів господарської діяльності, що на 3,7 суб’єктів більше в порівнянні з відповідним періодом минулого року.

Припинили свою діяльність 4,3 тисячі суб’єктів господарювання.

Платниками податку на додану вартість зареєстровано майже 16 тисяч суб’єктів господарювання.

Детальніше...
 

В електронному вигляді звітують 78,7% платників податків Київщини

Звітність в електронному вигляді за липень до територіальних органів ГУ ДФС у Київській області подали 99,6% платників податку на додану вартість та 85,6% платників акцизного податку. Декларацію з податку на прибуток підприємства за І півріччя в електронному вигляді подали 97% платників (за І півріччя 2015 року - 75,5%), декларацію платника єдиного податку - 50,2% платників.

Станом на 1 вересня свої доходи в електронному вигляді задекларували за 2015 рік понад 17,7 тисяч громадян.

ГУ ДФС у Київській області

 

 

Білоцерківська ОДПІ: Понад 1,8 млрд. грн. податків та зборів сплатили платники до бюджетів усіх рівнів з початку року

Зокрема, до Державного бюджету надійшло 774 млн. гривень, а місцеві бюджети отримали 1 млрд. гривень. Основними джерелами наповнення місцевих скарбничок є податок на доходи фізичних осіб, земельний податок та єдиний податок.

Детальніше...
 

У серпні до держбюджету перераховано майже 7 млн. грн. штрафів та коштів від реалізації конфіскованого майна Київською митницею ДФС

Працівниками митниці заведено 48 справ про порушення митних правил. За попередньою оцінкою, вартість предметів порушення митних правил складає 42,3 млн. гривень. Реально вилучені предмети у 32 справах на  4,6 млн. гривень. При цьому, ще в 7 справах вартість предметів правопорушення буде встановлено після проведення товарознавчої експертизи.

Типовими предметами правопорушення у серпні в основному були валютні цінності, різноманітні промислові (одяг, взуття, аксесуари, техніка) та продовольчі товари.

Детальніше...
 

На Київщині викрито «конвертаційний центр» з обігом понад 72 млн. гривень

Співробітниками оперативного управління ГУ ДФС у Київській області спільно із працівниками Головного слідчого та оперативного управлінь ДФС України та оперативного управління ДПІ у Солом'янському районі ГУ ДФС у м. Києві припинено діяльність «конвертаційного центру».

Детальніше...
 

Платники Київщини з початку року поповнили бюджет

на 9,1 млрд. гривень

Надходження цього року зросли в порівнянні з попереднім роком на 3,1 млрд. грн. або на 51,9%.

До загального фонду державного бюджету зібрано 4,2 млрд. гривень. Темп росту до фактичного показника січня-серпня 2015 року складає 152,7%.

У розрізі основних платежів ГУ ДФС у Київській області забезпечено надходження до державного бюджету: податку на додану вартість – 1,8 млрд. грн., що на 30,6% більше минулого року; податку на прибуток підприємств - 910,2 млн. грн., це у 2,5 рази перевищує відповідний період 2015 року; податку на доходи фізичних осіб – 922,2 млн. грн., що на 53,1% більше  січня-серпня минулого року; військового збору – 358,6 млн. грн., це на 38,3% перевищує минулорічні надходження.

Надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за 7 місяців складає понад 2,9 млрд. гривень.

З початку року платникам податків відшкодовано податку на додану вартість на 775,4 млн. гривень.

ГУ ДФС у Київській області

 

Київська митниця ДФС забезпечила наповнення Державного бюджету

України на 23,7 млрд. гривень

Надходження січня-серпня цього року перевищили минулорічні майже на чверть, що склало 4,6 млрд. гривень. Виконання індикативних показників становить 105,6%. Випередження – 1,3 млрд. гривень.

Основними бюджетоформуючими товарами, митне оформлення яких здійснювалось протягом січня – серпня 2016 року в зоні діяльності митниці були: «автомобілі легкові» - сплачено митних податків на 5,4 млрд.грн., що становить 22,6% від загальної суми сплачених митних податків; «засоби захисту рослин» - майже 2 млрд.грн. (8,2%); «лікарські засоби» - понад 911 млн. грн.(3,8%); «телефонні апарати» - 574,9 млн. грн.(2,4%); «кукурудза» - 371,4 млн. грн.(1,6%).

У серпні забезпечено перерахування до Державного бюджету України митних податків на 3,2 млрд. гривень. В порівнянні з липнем надходження зросли  на 279 млн.грн. (+ 9,4%) або на 10,1 млн. $ (+8,4%). В порівнянні з серпнем 2015 року – на 894,4 млн.грн. (+ 38%) або на 21,0 млн. $ (+19,3%).

За результатами реалізації митницею заходів в напрямку контролю за визначенням митної вартості товарів, їх класифікацією та країною походження, протягом січня – серпня додатково перераховано до Державного бюджету України митних податків на 557,2 млн.грн., з них: за результатами коригування митної вартості товарів – 538 млн. грн.; за рахунок класифікаційної роботи – 12,4 млн. грн.; за рахунок контролю правильності визначення країни походження товарів – 6,8 млн. гривень.

ГУ ДФС у Київській області

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер