Білоцерківська районна рада

Територіальний устрій

Територіальний устрійТериторіальний устрій

До уваги неприбуткових організацій!

Білоцерківська ОДПІ ГУ ДФС у Київській області звертає увагу платників, що згідно вимог Податкового кодексу України неприбуткові підприємства, установи та організацїї, які внесені до Реєстру неприбуткових установ та організацій зобов’язані до 1 січня 2017 року привести свої установчі документи у відповідність із вимогами пункту 133.4 статті 133 ПКУ.

Організації, які не привели свої установчі документи у відповідність та не надали копії відповідних документів до територіального контролюючого органу, після 1 січня 2017 року виключаються з Реєстру неприбуткових установ та організацій.

Також повідомляємо, що з 2 серпня 2016 року набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 17.06.16 № 553, яким затверджено Звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації.

Звіт за зазначеною формою подається до контролюючого органу неприбутковими підприємствами, установами та організаціями, визначеними пунктом 133.4 статті 133 Податкового кодексу України, у строки, передбачені для подання декларації з податку на прибуток підприємств.

Крім того, визнано таким, що втратив чинність, наказ Міністерства доходів і зборів України від 27 січня 2014 року № 85 «Про затвердження форми і Порядку складання Податкового звіту про використання коштів неприбуткових установ та організацій».

Білоцерківська ОДПІ

 

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер