Білоцерківська районна рада

Територіальний устрій

Територіальний устрійТериторіальний устрій

Білоцерківська районна державна адміністрація

київської області

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

31.03.2015

191

 

Про схвалення проекту районної

цільової Програми з надання соціальної

та правової допомоги демобілізованим

військовослужбовцям, які брали участь

в антитерористичній операції, та їх сім’ям у 2015 році

Відповідно до Законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», «Про соціальні послуги», «Про соціальну роботу з сім'ями, дітьми та молоддю», «Про безоплатну правову допомогу», ст. 4 Указу Президента України від 14 січня 2015 року № 15/2015 «Про часткову мобілізацію», затвердженого Законом України від 15 січня 2015 року № 113-VIII, розпорядження голови Київської обласної державної адміністрації від 23 березня 2015 року № 87 « Про схвалення проекту районної цільової програми з надання соціальної та правової допомоги демобілізованим військовослужбовцям, які брали участь в антитерористичній операції, та їх сім’ям у 2015 році»:

1. Схвалити проект районної цільової програми з надання соціальної та правової допомоги демобілізованим військовослужбовцям, які брали участь в антитерористичній операції, та їх сім’ям у 2015 році (далі – Програма), що додається.

2. Першому заступнику голови райдержадміністрації Гринчуку В.Ю. у встановленому порядку організувати подання райдержадміністрацією проекту Програми на розгляд Білоцерківській районній раді.

3. Виконавчим комітетам району, при внесенні змін до місцевих бюджетів на 2015 рік, забезпечити бюджетними призначеннями видатки на виконання заходів Програми, виходячи із реальних можливостей.

4. Структурним підрозділам райдержадміністрації, виконавчим комітетам району забезпечити безумовне виконання Програми.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації Гринчука В.Ю.

 

Голова адміністрації

В.А. Маршалок

 

Районна цільова програма з надання соціальної та правової допомоги демобілізованим військовослужбовцям, які брали участь в антитерористичній операції, та їх сім’ям у 2015 році

 

ПОШУК

Останні новини

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер