«Любіть Україну у сні й наяву,

вишневу свою Україну,

красу її вічно живу і нову,

і мову її солов'їну!»

День незалежності України – це найбільше національне свято. Чверть століття тому на карті світу постала держава під назвою «Україна». Незалежність є найціннішим скарбом, найвищим досягненням і найвагомішим надбанням, здобутим поколіннями українців.

24 серпня з нагоди 25-ї річниці Дня незалежності України відбулись районні урочистості та святковий концерт в Будинку культури м.Узин. Участь у заході взяли в.о.голови Білоцерківської районної державної адміністрації Юрій Савчук, голова районної ради Віталій Гринчук, помічник-консультант народного депутата України В.І.Гудзенка Людмила Веряскіна, депутати районної ради, члени «Золотого фонду Білоцерківщини», голови місцевих рад, начальники відділів, управлінь, структурних підрозділів адміністрації, жителі міста Узин.

Першими до вітального слова були запрошені Юрій Савчук та Віталій Гринчук. Вони подякували всім жителям району за плідну працю на благо розвитку як Білоцерківщини, так і України, активну громадянську позицію, небайдужість, та побажали усім мирного неба, доброту та достатку.

 

Традиційно приємним моментом урочистостей стало нагородження. Керівники району вручили Почесні грамоти та оголосили Подяки голови Київської обласної державної адміністрації та голови Київської обласної ради, голови районної ради та районної державної адміністрації за вагомий внесок у розвиток Білоцерківського краю, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди 25-ї річниці Незалежності України військовим, які брали участь в антитерористичній операції, громадським діячам району, працівникам сільгосппідприємств, установ та організацій району. Крім цього, начальник відділу управління персоналом апарату райдержадміністрації Тетяна Зануда була нагороджена Подякою Прем’єр-міністра України.

По завершенню урочистої частини на всіх присутніх чекав святковий концерт у виконанні вокального квартету «Гетьман».

Цього ж дня делегація від Білоцерківського району на чолі з заступником голови адміністрації Юлією Устич взяла участь в обласних урочистостях з нагоди Дня Незалежності, що проходили у місті Бровари. У рамках проведення заходів відбувся концерт-фестиваль «Київщина - сузір’я злагоди», під час якого представники усіх районів та міст столичного регіону, пройшовши урочистою ходою, розгорнули стометровий український прапор. Також під час святкувань відбувся концерт народних колективів. Крім того, під час заходів була організована виставка, де райони області презентували гостям свята свої особливості, традиції та відмінності. Білоцерківський район достойно представив актив села Томилівка.

 
 
 
 
 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер