• В районі урочисто відзначили день працівників освіти
  • В районі урочисто відзначили день працівників освіти
  • На Білоцерківщині відбулися сільські спортивні ігри.
  • На Білоцерківщині відбулися сільські спортивні ігри.
  • На Білоцерківщині відбулися сільські спортивні ігри.
  • На Білоцерківщині відбулися сільські спортивні ігри.
  • На Білоцерківщині відбулися сільські спортивні ігри.
  • Відверто про наболіле
  • Відверто про наболіле
  • Тепло наших сердець - захисникам України

  • Тепло наших сердець - захисникам України
  • Тепло наших сердець - захисникам України
  • Тепло наших сердець - захисникам України
  • Від козаків до "кіборгів"
  • Від козаків до "кіборгів"
  • Від козаків до "кіборгів"
  • Від козаків до "кіборгів"
  • Переможці першості Білоцерківського району з футболу визначені
  • Переможці першості Білоцерківського району з футболу визначені
  • Переможці першості Білоцерківського району з футболу визначені

Тепло наших сердець – захисникам України!

14 жовтня – одна із дат в історії нашої держави, яка засвідчує мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, а віднедавна й День захисника України.

Напередодні у залі засідань районної ради відбулися урочистості з даної нагоди. Очільники району, голови місцевих рад, представники громадськості зібралися, щоб засвідчити свою повагу й подякувати почесним гостям - тим, хто у різні часи стояв на захисті України, і, хто сьогодні на сході країни відстоює територіальну цілісність країни. Щирі слова підтримки та співчуття линули на адресу родин, які втратили своїх синів, чоловіків, батьків. Чи є на світі слова, якими можна вилікувати душу та серце мами від втрати сина? Боляче було дивитися на матусь, які не стримували сліз під час хвилини мовчання за загиблими... З екранів на них дивилися їх сини…

Детальніше...
 

Відверто - про наболіле

Саме так вели діалог учасники круглого столу «Актуальні питання надання соціальної та правової допомоги учасникам АТО», який відбувся напередодні Дня захисника України у стінах Білоцерківської райдержадміністрації.

 Участь у засіданні круглого столу взяли представники громадськості, керівники структурних підрозділів РДА, очільники закладів, установ та організацій, які надають допомогу учасникам бойових дій та членам їх родин.

Більше двох годин точилися дискусії про те, як покращити вирішення проблем, котрі постають перед учасниками АТО після їхнього повернення додому. Проте відрадним є той факт, що розмова носила не конфронтаційний характер, а конструктивний. І представники владних кабінетів, і представники громадських організацій, висловлювали єдину спільну думку: усім нам потрібно знаходити оптимальні шляхи вирішення нагальних проблем, котрі постають перед демобілізованими.

Детальніше...
 

Звернення Президента до Українського народу

з нагоди 75-ї річниці створення Української повстанської армії

Шановні співвітчизники!

Сьогодні, 14 жовтня, у День захисника України та свято Покрови Пресвятої Богородиці ми відзначаємо 75-ту річницю створення Української повстанської армії. Армії, що від перших днів її створення і до завершення боротьби проти поневолювачів рідних земель була справді народною, оскільки повністю формувалась і підтримувалась місцевим населенням.

Роки сталінського терору, жахи колективізації та Голодомору - геноциду, а згодом і навала нацистів зміцнили українців у переконанні щодо необхідності збройної боротьби за незалежність. Воїни УПА поставили собі за мету «боротись за повне визволення всіх українських земель і українського народу від загарбників та здобути Українську Самостійну Соборну Державу». Кращі сини й доньки українського народу мужньо чинили опір двом потужним тоталітарним режимам, кожен з яких прагнув поглинути нас, поневолити або винищити українців. Вони залишалися відданими українській справі та не припиняли боротьби, навіть усвідомлюючи її приреченість на той час. І зрештою вони перемогли.

Учасники національно-визвольного руху визнані нашою державою, а їх подвиги завжди залишатимуться прикладом для прийдешніх поколінь. Пам’ять про звитяги воїнів Української повстанської армії надихає сучасних захисників України, які протистоять російській агресії, додає їм сили і мужності. І ми віримо в їхню перемогу.

Слава Україні!

Слава її героям!

 

Гарантом незалежності України є українська армія 

– Президент у Маріїнському палаці привітав захисників Вітчизни

Президент України звернувся до військовослужбовців та ветеранів антитерористичної операції під час нагородження до Дня захисника України, яке в урочистій атмосфері відбулося в Маріїнському палаці. «Княжий дружинник, запорозький козак, cічовий стрілець та воїн Української народної республіки, вояк Української Повстанської Армії та солдат Другої світової, бійці Збройних Сил України, Національної гвардії, інших військових формувань – покоління за поколінням вони звитяжно боронили Батьківщину. Залізом, власним потом та кров’ю робили внесок у справу незалежності нашої держави. Це об їхні мужність та незламність раз за разом розбивалися наші вороги», - сказав Президент. Він наголосив, що тепер в авангарді боротьби Українського народу за незалежність стоять воїни Збройних Сил України та інших військових формувань.

Глава держави зазначив, що понад триста тисяч осіб пройшли горнило війни та заслужено – як безпосередні учасники бойових дій - оборони України від російської агресії – отримали статус учасника бойових дій. Понад 16 700 військовослужбовців удостоєні державних нагород. На жаль, 2700 з них – посмертно. Звання "Герой України" присвоєно 45 лицарям, із яких 27 – посмертно.

Детальніше...
 

Шановні жителі Білоцерківщини! 

Прийміть щирі і сердечні вітання із сузір’ям свят, які ми відзначаємо 14 жовтня – Днем захисника України, Днем українського козацтва та святом Покрови Пресвятої Богородиці. Цього дня ми вшановуємо оборонців рідної землі, всіх, хто причетний до священного обов’язку, почесної і водночас важливої місії служіння своїй Вітчизні, хто захищав та захищає її кордони від загарбників.

Це свято увібрало в себе багаті і славні традиції, які уособлюють мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії. Воно єднає країну, закликає усіх до згуртованості перед сучасними викликами та загрозами. Нині, коли на східних теренах України ведеться боротьба за незалежність і суверенітет держави, маємо бути гідними спадкоємцями духовних цінностей та продовжувачами багатих традицій та славних справ наших предків.

Нехай свято Покрови Пресвятої Богородиці й надалі духовно об’єднує нас, живить дух воїнів-захисників, додає нам сил у нелегких випробуваннях!
Сердечно бажаємо усім мирного неба, щастя, радості, добра та наснаги у всіх починаннях на користь Вітчизни. Нехай нас усіх єднає незгасиме світло віри, любові та надії, допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці.

Зі святом! 

З повагою

Голова Білоцерківської райдержадміністрації Геннадій Джегур

Голова Білоцерківської районної ради Віталій Гринчук

 
Більше статей...
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 3 з 359

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер