До уваги жителів району! 

У суботу, 7 жовтня 2017 року, у с. Шкарівка відбудеться святкування Дня бійця територіальної оборони. Урочиста частина заходу розпочнеться о 09:00 год. на території сільського стадіону Запрошуються усі бажаючі. 

Оргкомітет

 

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗБІР ІДЕЙ ПРОЕКТІВ ДО ПЛАНУ РЕАЛІЗАЦІЇ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ НА ПЕРІОД 2018 – 2020 РОКИ

З метою забезпечення реалізації Стратегії розвитку Київської області на період до 2020 року, затвердженої рішенням Київської обласної ради від 04.12.2014 № 856-44-VІ, обласною державною адміністрацією та Київською обласною радою розробляється План заходів на 2018 – 2020 роки з реалізації Стратегії розвитку Київської області на період до 2020 року (далі – Стратегія).

Найважливішим етапом його розробки є пропозиція з боку представників області (юридичних та фізичних осіб) ідей проектів, які дозволять сформувати План реалізації Стратегії. Ідеї проектів буде відібрано, проаналізовано та пріоритезовано робочою групою з розробки Плану заходів. За результатами цієї роботи буде сформовано Каталог проектів регіонального розвитку на період до 2020 року і визначено джерела їх фінансування.

Запрошуємо усіх осіб зацікавлених у розвитку свого регіону, органи місцевого самоврядування, місцеві органи державної влади, громадські організації, установи та організації усіх форм власності запропонувати ідею (ї) проекту (ів), які дозволять реалізувати завдання Стратегії (витяг із документу додається). Ідеї проектів обов’язково повинні відповідати таким критеріям:

  1. Проектні ідеї повинні бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди.

  2. Отримувачем вигод від реалізації проекту не може бути окрема фізична або юридична особа.

  3. Термін реалізації проекту – не більше як 3 роки (2018 – 2020 роки).

  4. Проектна ідея стосується одного завдання із Стратегії розвитку Київської області на період до 2020 р.

  5. Існує людська та технічна спроможність для реалізації проекту.

  6. Проектна ідея має бути представлена у формі, що додається.

  7. Проектну ідею має бути надіслано не пізніше 20 жовтня 2017 року.

Оголошення, електронна форма пропозиції ідеї проекту, пріоритетні завдання Стратегії розвитку Київської області на період до 2020 року, приклади заповнення форм, а також інша необхідна інформація розміщені на сайті департаменту економічного розвитку і торгівлі Київської обласної державної адміністрації:  http://www.kyivregioneconomy.com/ та на сайті Київської обласної державної адміністрації  http://koda.gov.ua/.

Заповнені форми надсилайте на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду з поміткою «До плану реалізації Стратегії». Крім цього, обов’язково необхідно буде заповнити форму за посиланням  https://goo.gl/forms/g9m2cl0pcCAD4sMJ2

За результатами відбору кращі проектні ідеї увійдуть до Плану реалізації Стратегії і будуть профінансовані в 2018-2020 роках за рахунок державного бюджету (кошти державного фонду регіонального розвитку), обласного бюджету (кошти, що виділяються на реалізацію обласних цільових програм), грантів міжнародної технічної допомоги або секторальної підтримки ЄС.


 

Київ покаже японське мистецтво по-українськи

До святкування «Року Японії в Україні», а також з нагоди 25-ої річниці встановлення дипломатичних відносин між Японією та Україною, у Києві відбудеться виставка «Японія і Я».

Мешканців та гостей столиці ознайомлять з творчістю українських майстрів, натхнених Японією, загальнолюдськими цінностями та близькими поглядами майстрів на перспективи розвитку своїх народів в новому ХХI столітті.

В проекті будуть представлені авторські ляльки на японську тематику (порцелянові, гіпсові, з полімерної глини, з японської маси для ліплення - паперклей, з пап’є-маше, текстильні та з інших матеріалів), тедді та тедді-долл. Також відвідувачі побачать антикварні японськи ляльки з приватних колекцій, живопис фунтиком, вишивки стрічками, мікро-вишивку хрестиком, витвори з печворку, японську вишивку сашико, японський квілтінг, живопис на японську тематику та інше.

Заплановані проведення лекцій та майстер-класів для відвідувачів, літературні читання японських віршів та показ японського фільму.

Коли: 20-27 вересня
Де: галерея мистецтв ЦРБ ім.П.А.Загребельного (вул.Драйзера 6)

 

Якщо Ви втратили зв'язок з рідними – Червоний Хрест може допомогти

у їх розшуку!

Служба розшуку Товариства Червоного Хреста України допомагає відновити контакти між членами родин, роз’єднаних під час війн і збройних конфліктів, стихійних лих, природних і техногенних катастроф або міграції. Служба дотримується принципів нейтральності, неупередженості, конфіденційності та нерозголошення особистої інформації. Допомога надається безкоштовно.

Головна перевага звернення до руху червонохрестівців за допомогою полягає в тому, що Міжнародний Комітет Червоного Хреста та національні товариства Червоного Хреста або Червоного Півмісяця в світі, працюючи разом згідно положень Женевських конвенцій, Додаткових Протоколів та основоположних принципів Руху, складають Всесвітню Мережу Червоно- хресного Руху з відновлення родинних зв’язків. Розшук здійснюється через партнерські національні товариства Червоного Хреста або Червоного Півмісяця за кордоном та архівні установи.

Служба не може гарантувати успіх у пошуку, проте тут зроблять усе необхідне, щоб допомогти. Детальна інформація на офіційному сайті Товариства Червоного Хреста України – www.redcross.org.ua.

 

Голова Білоцерківської районної організації ТЧХУ          Пророк С.М.

 

 

 

ІІІ МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ДИТЯЧО-МОЛОДІЖНОЇ ТВОРЧОСТІ «ВЕСЕЛКА МИРУ»

Відповідно до Плану спільних заходів Міністерсва культури України та Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця» на 2016-2021 роки, затвердженого 24.03.2016, з 20 по 23 листопада 2017 року у м. Попрад (Словацька Республіка) заплановано проведення ІІІ Міжнародного фестивалю дитячо-молодіжної творчості «Веселка миру» (далі Фестиваль).

Метою Фестивалю є підтримка творчої, талановитої молоді, популяризація європейських цінностей, здорового способу життя, зміцнення взаємодії між дітьми та молоддю  різних країн заради миру та майбутнього.

У Фестивалі братимуть участь діти і молодь України та Словацької Республіки.

Номінаціями Фестивалю є: конкурс літературно-музично-спортивних міні-композицій «Молодь обирає здоров’я», вокал, хореографія, інструментальний, театральний жанр, образотворче, декоративно-ужиткове та прикладне мистецтво.

За додатковою інформацією, щодо умов участі дітей та молоді Київщини, прохання звертатися до представників Організаційного комітету Фестивалю за телефонами: 044-501-01-15, 044-400-43-01, 067-407-77-98,   097-908-52-28, 050-447-49-68, 093-214-64-17.

 

До уваги суб`єктів господарювання сфери торгівлі!

22 червня депутати Київської області прийняли рішення про додаткове маркування товарів, які походять з Російської Федерації, у торгівельних точках Київської області. Зі змістом рішення можна ознайомитися нижче.

 

Шановні роботодавці Білоцерківського району!

Управління соціального захисту населення Білоцерківської районної державної адміністрації повідомляє, що по підприємствам Білоцерківського району будуть проводитись виїзні рейди щодо недотримання норм законодавства про оплату праці.

Заступник начальника управління соціального захисту населення -
начальник відділу праці О.І.Чаюн

 

До уваги громадськості!

 Доводимо до вашого відома про можливість участі у проекті «Сприяння відбудові та сталому розв’язанню проблем внутрішньо-переміщених осіб та постраждалого від конфлікту населення в Україні», який реалізується за ініціативи Міжнародної організації з міграції за фінансової підтримки Європейського Союзу. Проект реалізується з січня 2017 року до липня 2018 року.

Мета проекту: інтеграція та об'єднання внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та членів приймаючих громад шляхом соціальної згуртованості населення, зменшення напруги у громадах,розширення засобів для існування внутрішньо переміщених осіб.

Завдання проекту:

  • залучити широке коло членів громади (місцеві жителі, ВПО, національні меншини та етнічні групи, люди з особливими потребами та ін.) До участі у соціальних заходах, які спрямовані на згуртування громади, гармонійне співіснування, підтримку інтеграційних та адаптаційних процесів серед ВПО та приймаючих громад, а також на зменшення соціальної напруги та вирішення конфліктів всередині громади;

  • розширити спектр соціальних послуг для населення громади за місцем проживання;

  • розвиток волонтерства, соціальних та громадських ініціатив.

 

Детальна інформація щодо конкурсу знаходиться на офіційному веб-сайті МОМ: http://www.iom.org.ua/ua/konkurs-dlya-gromad-zacikavlenih-v-uchasti-u-proekti-ua1-2017-012. У разі виникнення будь-яких додаткових запитань можна звертатися до контактної особи від Міжнародної організації з міграції Анни Єрьоміної за телефоном 044-568-50-15.

 

КИЇВСЬКЕ ОБЛАСНЕ ВІДДІЛЕННЯ ФОНДУ

СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ ІНВАЛІДІВ РЕКОМЕНДУЄ:

Постановою Кабінету Міністрів України № 70 від 31.01.2007 р. затверджено Порядок реєстрації та подання підприємствами, установами, організаціями та фізичними особами, що використовують найману працю, в яких за основним місцем роботи працює вісім і більше осіб, звітів про зайнятість і працевлаштування інвалідів відділенням Фонду соціального захисту інвалідів.

У відповідності до положень Постановою Кабінету Міністрів України № 70 від 31.01.2007 р. роботодавці реєструються у відділеннях Фонду за місцем їх державної реєстрації як юридичних осіб або фізичних осіб-підприємців.

Для реєстрації роботодавці подають (надсилають рекомендованим листом) відділенню Фонду відповідну заяву за формою, що затверджується Мінпраці (Форма № 1).

Новостворені роботодавці та підприємства, установи, організації, у тому числі підприємства, організації громадських організацій інвалідів, фізичні особи, що використовують найману працю, в яких кількість працюючих, для яких це місце роботи є основним, збільшилася до восьми і більше осіб, реєструються у відділенні Фонду до 1 лютого року, що настає за роком створення або збільшення кількості працюючих.

Звіт про зайнятість і працевлаштування інвалідів роботодавці подають (надсилають рекомендованим листом) щороку до 1 березня відділенням Фонду, в яких вони зареєстровані, за формою, затвердженою Мінпраці (Форма 10-III).

Просимо направляти заявки про реєстрацію та звіт за формою 10-III на адресу Київського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів : 04050, м. Київ, вул. Глибочицька, 72, каб. 409.

Довідки за тел. 044-425-50-14, 044-425-81-23

 

 

 

В районі працює “гаряча лінія”

з питань надання житлових субсидій

З метою надання білоцерківцям консультацій з питань процедури отримання та розміру житлових субсидій, в управлінні соціального захисту населення Білоцерківської райдержадміністрації створена та функціонує “гаряча” телефонна лінія.

Так, надання соцпрацівниками роз’яснень з питань призначення житлових субсидій здійснюється щоденно (в робочі дні) з 08.00 до 17.00 години за номером 39-09-42. В разі виникнення питання звертайтеся за вищевказаним номером.

 


ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер