Білоцерківська районна рада

Територіальний устрій

Територіальний устрійТериторіальний устрій

День спорту

#phocagallerypiclens 22-phocagallerypiclenscode-Osvita/2014/18.08.2014/123456.jpg

9 серпня на жителів Лідерграду чекав спортивний день, організований Юрієм Калачуком з Пилипчанської ЗОШ І-ІІІ ст. Неймовірна енергетика цього юнака заслуговує на особливу увагу і подяку. Він не лише запалюється сам на цікаві справи, а й може запалити і повести за собою інших.

День спорту, організований і проведений Юрієм, був цікавим і різноплановим. «Жодної вільної хвилини, жодного пасивного спостерігача» - під таким гаслом промайнув ще один табірний день.

Одразу після сніданку відбувся турнір по футболу, в якому взяли участь всі загони, навіть не лідерські. Не менш цікавими стали показові виступи спортивної команди з карате, яка відпочиває у таборі «Дружба» зі своїм тренером Віталієм Михайловичем, якого діти поза очі прозвали «Сенсеєм». А ввечері на охочих чекав дивний вид спорту - «Твістер». Це така дитяча гра, де можна добре розігріти м’язи і весело провести час, в яку залюбки грають навіть дорослі «лідерградівці». Сповнений вражень, день добіг кінця, а стомлені та задоволені лідери ще довго згадуватимуть про нього.

 

ПОШУК

Останні новини

  • Шановні жителі Білоцерківського району!
  • Шановні жителі Білоцерківського району!
  • Синій, як море, як день, золотий – з неба і сонця наш прапор ясний!
  • Шановна Білоцерківська громадо!
  • Київська митниця ДФС контролює експорт деревини
ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер