Білоцерківська районна рада

Територіальний устрій

Територіальний устрійТериторіальний устрій

Дорогі учні! Шановні батьки та вчителі!

Вітаю Вас з Днем знань та початком нового навчального року! Окремо хочу звернутися до тих, хто цьогоріч йде до першого класу, а також студентів-першокурсників: з сьогоднішнього дня для Вас починається світла дорога до знань та шлях до нових звершень.

Київщина динамічно розвивається, тому нам потрібні освічені та кваліфіковані спеціалісти, які вміють і хочуть працювати заради розвитку та процвітання рідного краю.

Вірю в те, що кожен з Вас зуміє розкрити свої здібності, таланти і чесноти, втілити мрії у життя. Нехай ці роки супровождуються незабутніми враженнями, а життєва дорога — успіхами та досягненнями. Опановуйте знаннями, набирайтеся досвіду, прагніть стати висококласними фахівцями, щоб своїми працею і талантом приносити максимальну користь Батьківщині! Переконаний, ваші серця завжди будуть сповнені щирої любові до рідної землі, а набуті знання й уміння ви застосуєте на благо української держави.

Шановні педагоги та батьки! Щиро вітаю Вас з цим хвилюючим святом! Ваші знання, досвід та підтримка вселяють упевненість, допомагають правильно визначити пріоритети на життєвій стежині. Діти — майбутнє нашої країни! Ми маємо шалений інтелектуальний потенціал і можливості для його реалізації, а ви допомагатимете їм, майбутнім професіоналам, здобувати знання та навики. Саме молоді та щирі серця вестимуть країну до нових перемог, саме молодому поколінню під силу збудувати по-справжньому єдину і міцну європейську державу. Від Вашої старанності, працьовитості та цілеспрямованості залежатиме не лише ваш успіх, але і доля завтрашньої України!

У цей день бажаю усім здоров’я, миру та натхнення! Терпіння вам, наснаги, вдалого навчального року та гарних оцінок! Зі святом!

З повагою,

Голова Київської обласної державної адміністрації Максим Мельничук

 

 

 

ПОШУК

Останні новини

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер