Білоцерківська районна рада

Територіальний устрій

Територіальний устрійТериторіальний устрій

Шановні учні, вчителі, батьки!

Щиро вітаю вас з Днем Знань! 1 вересня – це завжди урочистий і хвилюючий день, адже саме з нього починається захоплююча мандрівка країною знань для вас, дорогі учні!

Сьогодні в районі розпочинають навчання 4215 учнів у 35 навчальних закладах. Особливий день для 456 першокласників району, які тільки починають свій найцікавіший шлях до пізнання. А для 255 випускників цей навчальний рік буде найвідповідальнішим. Не зупиняйтеся на досягнутому, втілюйте у життя свої мрії. Щиро бажаю вам наполегливості, терпіння, відмінних оцінок, особистих перемог, нових звершень та успіхів.

Нашим шановним педагогам хочеться висловити подяку за їх мудрість, щирість та відданість справі виховання молодого покоління свідомих громадян, справжніх патріотів України та побажати натхнення, творчої наснаги та нових здобутків на освітянській ниві!

Бажаю батькам затишку в родинах, щастя та Божого благословення! Нехай цей навчальний рік для всіх буде насиченим різноманітними цікавими подіями, яскравими досягненнями та перемогами!

З повагою

начальник відділу освіти Білоцерківської райдержадміністрації

Оксана Кравченко

 

ПОШУК

Останні новини

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер