Цивільний захист. першочергових дій персоналу підприємств

ПАМЯТКА

першочергових дій персоналу підприємств, установ

та організацій у разі загрози вчинення

терористичних або диверсійних актів

 

Заходи попереджувального характеру:

  • здійснити комплексне обстеження стану надійності охорони об'єкта, посилити пропускний режим по допуску на об'єкт автотранспорту, персоналу і відвідувачів, проводити ретельну перевірку ввезеного на об'єкт майна і внесеної ручної поклажі. Для цих цілей використовувати технічні засоби (металодетектори, газоаналізатори, дзеркала для огляду автомобілів та ін.);

  • вжити додаткових заходів щодо інженерно-технічної оснащеності об'єкта, додатково встановити модернізовані системи сигналізації і відеоспостереження в зонах підвищеного ризику;

Детальніше...
 

Увага! Різке похолодання сприяє переохолодженню організму та обмороженню частин тіла людей!

Щорічно до лікувальних закладів України надходять постраждалі з різними стадіями обмороження. За спостереженнями медиків кількість таких хворих збільшується одразу у декілька разів у періоди різких похолодань. Щоб уникнути переохолодження й обмороження, фахівці рекомендують більше про це дізнатися та дотримуватись основних правил поведінки в умовах низьких температур.

Детальніше...
 

Любителям відпочинку на природі!!!

Доводимо інформацією щодо безпеки. Мова йде про урочище Товста Фурсівської сільської ради. Доступ на цю територію обмежений у зв’язку з насиченістю території вибухонебезпечними предметами часів Великої Вітчизняної війни.

У зв’язку з небезпекою Білоцерківська районна державна адміністрація звертається до мешканців міста Біла Церква та прилеглих населених пунктів утримуватись від відвідань зазначеної території до завершення проведення її очистки від вибухонебезпечних предметів.

Детальніше...
 
« ПочатокПопередня123НаступнаКінець »

Сторінка 3 з 3

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер