Білоцерківське об’єднане управління Пенсійного фонду України

Київської області оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:

  • головного спеціаліста відділу обслуговування громадян у м. Біла Церква Білоцерківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області;
  • головного спеціаліста відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 1 у м. Біла Церква Білоцерківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області ( 5 посад);
  • головного спеціаліста відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 2 у м. Біла Церква Білоцерківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області ( 3 посади).

Порядок проведення конкурсу для призначення на посади в Білоцерківське об’єднане управління Пенсійного фонду України Київської області, визначено постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 № 246 «Порядок проведення конкурсу на зайняття посад державної служби».

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають документи визначені порядком проведення конкурсу для призначення на посади державної служби. Документи для участі в конкурсі приймаються протягом 15 днів з дня опублікування оголошення за адресою: м. Біла Церква, вул. Фастівська, 23, Білоцерківське об’єднане управління Пенсійного фонду України Київської області, каб. 804, відділ персоналу та організаційно-інформаційної роботи.

Особи, документи яких відповідають встановленим вимогам, складають іспит.

Довідки за телефонами: 34-69-56

 

УМОВИ  проведення конкурсу на посаду головного спеціаліста відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 1 у м. Біла Церква Білоцерківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області (категорія „В”)

УМОВИ  проведення конкурсу на посаду головного спеціаліста відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 2 у м. Біла Церква Білоцерківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області (категорія „В”)

УМОВИ  проведення конкурсу на посаду головного спеціаліста Білоцерківського відділу обслуговування громадян Білоцерківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області (категорія „В”)

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер