Туристичний маршрут №5 «Стежками дитинства»

#phocagallerypiclens 5-phocagallerypiclenscode-Kultura/dsc_0676.jpg

Мальовнича Білоцерківська земля славиться багатою та різноманітною природою і великою та цікавою історією. Підтвердженням цього був розроблений, провідним інструктором по туризму та культурній спадщині Гладченко А.В. пішохідний екологічний маршрут «Стежками дитинства». Включаючи в себе цікаву історію місць проходження маршруту, ми ніби переносимось в те неповторне, що зветься дитинством. Маршрут розрахований на 6-8 годин (приблизно 13 км), з урахуванням відновлення сил, на галявині в сосновому бору.

В жовтні 2014 року було пройдено туристичний маршрут. Початком маршруту стало село Фурси, яке знаходиться на березі річки Кам’янка, - одне з найдавніших поселень Білоцерківщини. Лісовими стежками ми зайшли до села Чмирівка, яке в давнину було частиною Фурсів. Розташована Чмерівка на правому березі р. Кам’янка та впадає в р. Рось. Стежкою, яка в’ється мальовничими берегами Росі, туристи вийшли на підвісний міст, що з’єднує береги річки. Далі пройшли цілющим сосновим бором, заготовивши екологічно чистої шипшини і бузини.

Маршрут закінчився в урочищі галендерня (м. Біла Церква). Цей туристичний похід показав неповторну красу нашого краю, нагадав нам дитинство.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати туристичний маршрут «Стежками дитинства».

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер