Відділ молоді та спорту. Білоцерківської районної державної адміністрації

09117, Київська область , м. Біла Церква, вул. Ярослава Мудрого, 2

Телефон (04563) 5-40-33

е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Начальник – Крилевець Надія Михайлівна

Головний спеціаліст – Соколов Сергій Юрійович

Головний спеціаліст – Старовойтова Наталія Миколаївна

Прийомні дні — друга, четверта середа щомісяця, з 10.00 до 13.00.

 

Білоцерківська районна молодіжна громадська рада при Білоцерківській райдержадміністрації утворена 06.12.2013 року розпорядженням голови райдержадміністрації №543 з метою здійснення координації заходів, пов'язаних із забезпеченням проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної молодіжної політики.

Голови ради - Ковтун В.В., вчитель Фастівського НВО “Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів — дитячий садок”.

 

Напрямки роботи

Патріотичне виховання молоді

З метою виховання національно свідомих громадян, справжніх патріотів, відданих Вітчизні, готових стати на її захист проведено: акції “Ланцюг єднання”, “Захисти країну! Підтримай українську армію”, “З Україною у серці”, патріотичні квести “Моє село частинка України”, пізнавально-патріотична гра за участю учнівської молоді “Молодь Обирає майбутнє”, молодіжні військово-патріотичні збори, туристичні походи “Стежками рідного краю” через Фурси та Чмирівку, урочища Кошик, Голіндерня — Біла Церква, Біла Церква-Пилипча-Яблунівка-Біла Церква, Біла Церква — Трушки, Біла Церква — Щербаки, благодійні акції “Ветеран поруч”, “Допоможи ближньому”, “Милосердя”, “Пам’ятаймо. Відродити. Зберегти”, зустрічі учнівської молоді з ветеранами Великої Вітчизняної війни, упорядкування меморіальних комплексів, пам'ятників, братських могил, інших поховань захисників Вітчизни.

 

Профілактика негативних явищ серед молоді

З метою формування свідомого ставлення підлітків та молоді Білоцерківщини до здорового способу життя, профілактики тютюнопаління, алкоголізму, наркоманії та ВІЛ/СНІД в молодіжному середовищі, звернення уваги територіальної громади до проблем організації змістовного молодіжного дозвілля проведено: лекції, бесіди, тренінги, семінари, відеолекторії, “круглі столи”, диспути, дискусії, діалоги, профілактичну акції “Цигарка на цукерку”, “Здоровим бути модно!” “Читати — модно!”, рейди-перевірки “Дозвілля молоді у вечірній час” в селах Шкарівка, Коженики, Бикова Гребля, Озерна, Фастівка, Мала Вільшанка, Яблунівка, Пилипча, Михайлівка, Іванівка, Йосипівка, Блощенці, Острійки, Сухоліси, Піщана, Глушки, Храпачі, Розаліївка, Фурси, Трушки, місті Узин. селищі Терезине, Порушень пов’язаних з молоддю – не виявлено.

 

Формування здорового способу життя

З метою підвищення рухової активності молоді, популяризації фізичної культури та спорту в районі проведено спортивно-масові заходи, де активними стали члени ради. Це, зокрема, Відкритий чемпіонат Білоцерківщини з футзалу та футболу, ряд шахових турнірів, змагання з волейболу, баскетболу, міні-футболу, боксу, Малі олімпійські ігри, VIIІ Відкриті сільські ігри Білоцерківщини, Олімпійський тиждень, спартакіада серед осіб з обмеженими можливостями “Повір у себе”.

Протягом І півріччя спортсмени Білоцерківщини взяли участь у 42 змаганнях - чемпіонатах, першостях району та Київської області, України, Європи, світу з різних видів спорту. Вибороли 206 медалей, 74 з яких — золоті, 69 - срібні, 63 — бронзові. Наша гордість - призери і переможці міжнародних турнірів: Стефанов Віктор Олексійович, Шитий Артем, Литовченко Олег з паурліфтигну, Платонова Оксана з легкої атлетики. Всього до занять спортом було залучено понад 13000 жителів району.

 

Задоволення культурних потреб, інтересів, розвитку творчих здібностей, організація змістовного дозвілля та відпочинку

В рамках виїзних засідань молодіжної громадської ради відбулися презентації шкільного самоврядування, позашкільної роботи, волонтерського руху в селах Фурси, Острійки.

В районі стало традиційним проведення молодіжної щорічної акції “Молода людина року”. Її метою – є відзначення ролі молодих людей у суспільному та громадському житті Білоцерківщини, стимулювання самореалізації, пошанування кращих представників молоді, які здійснюють вагомий внесок у суспільно-політичне та соціально-економічне життя суспільства, що сприяє позитивним зрушенням у молодіжному середовищі. У цьому році двадцять два кращих із кращих отримали почесне звання “Молодий працівник” у своїй галузі.

Лідери молодіжного руху Білоцерківщини були активними учасниками Всеукраїнських та обласних заходів. Член районної молодіжної громадської ради Н.Трофименко взяла участь у парламентських слуханнях Верховної Ради України щодо розвитку туристичної індустрії як інструменту економічного розвитку та інвестиційної привабливості України, голова ради В.Ковтун - у п’ятому Форумі молодіжних лідерів Київщини.

 

Працівники відділу та члени молодіжної громадської ради - перспективні, активні молоді люди, яким небайдужа доля рідної Білоцерківщини!!!

 

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер