Соціально-економічний розвиток району

Соціально-економічний розвиток району - це багатомірний процес, який має розглядатися з урахуванням такої сукупності соціальних та економічних цілей, як: зростання виробництва та доходів населення; збільшення добробуту, поліпшення стану здоров'я, якості освіти; формування умов, які сприяють зростанню гідності громадян; змін в інституціональній, соціальній та адміністративній структурі суспільства; змін у свідомості громадян; змін у традиціях та звичках.

Основу економічного розвитку Білоцерківського району складають наступні Програми:

  • Програма соціально- економічного та культурного розвитку Білоцерківського району на 2016 рік;

  • Програма сприяння залученню інвестицій та поліпшення інвестиційного клімату в Білоцерківському районі на 2016-2018 роки;

  • Програма розвитку малого підприємництва в Білоцерківському районі на 2015-2016 роки.

В економіці Білоцерківщини провідну роль відіграє промисловий комплекс, який впливає на стабілізацію фінансової та бюджетної політики, успішне продовження та поглиблення економічних реформ, структурні перетворення.

Програма розвитку промисловості Білоцерківського району передбачає запровадження моделі сталого економічного зростання промислового потенціалу шляхом формування умов для забезпечення районних та загальнодержавних потреб у промисловій продукції на основі збільшення обсягів виробництва високотехнологічної, конкурентоспроможної, екологічно чистої, експортоорієнтованої та імпортозамінної продукції.

Програма сприяння залученню інвестицій в економіку району враховує особливості й тенденції розвитку інвестиційного процесу в районі та узгоджує її потреби в інвестиціях з вимогами потенційних інвесторів до об’єктів вкладення інвестицій.

Основою Програми є система заходів, побудована з урахуванням міжнародних і внутрішніх умов реалізації іноземних інвестицій, виконання яких повинно створити сприятливі, конкурентоспроможні умови для надходження інвестицій в економіку району, реалізації інвестиційних проектів та діяльності інвесторів. Поєднання інтересів інвестора з інтересами району може стати основою для плідного взаємовигідного співробітництва.

Головна мета Програми розвитку малого підприємництва в Білоцерківському районі: координація дій районної влади, суб’єктів підприємництва, громадських об’єднань підприємців на забезпечення сприятливих умов для діяльності малого підприємництва та усунення обмежень, що стримують його розвиток. В результаті очікується розвиток малого підприємництва і як наслідок, нарощування обсягів реалізації продукції (робіт, послуг) та збільшення внеску малих підприємств і фізичних осіб-підприємців у валовий внутрішній продукт регіону, зменшення проблем зайнятості населення, вирішення соціальних проблем регіону та забезпечення розвитку конкурентного середовища.

 

Програма розвитку малого підприємництва

Програма розвитку промисловості

Програма залучення інвестицій 2016-2018

Програма району 2016

Програма підвищення рівня безпеки дорожнього руху на території Білоцерківського району на 2013 – 2016 роки

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер