Білоцерківщина, історичні землі

Білоцерківщина, історичні землі якої розташовані в чарівному куточку України, здавна славилася своїми традиціями. На цій землі зі славетною історією живуть працелюбні люди. Їхніми руками і розумом протягом багатьох років творилися добробут і благополуччя рідного краю.

Сьогодні Білоцерківський район демонструє хорошу економічну динаміку. Наш район – невід’ємна частка нашої великої держави. Він нерозривно пов’язаний з економічними та соціальними процесами в Україні.

Результатом спільної діяльності районної державної адміністрації, депутатського корпусу районної ради, підприємницькими структурами є добробут суспільства в цілому і кожного громадянина Білоцерківського району зокрема.

Сподіваючись на взаємовигідну співпрацю, переконаний, що саме в Білоцерківському районі ви знайдете надійних партнерів, цікаві пропозиції, а також підтримку районної влади в реалізації перспективних проектів.

Вигідне географічне розташування, наявність природних, рекреаційних, трудових ресурсів, високий рівень освіти, культури, креативу та інтелекту створюють передумови для взаємовигідного співробітництва.

Україна починається з кожного з нас. Але у кожного є те, що зветься малою батьківщиною, улюблені куточки рідного краю. Славна земля Білоцерківська має величезний потенціал і я вірю, що кожен житель цієї землі зробить все від нього залежне, щоб вона була квітучою і щасливою на довгі віки!

 

З вірою у майбутнє - Андрій Немна

 

 

 

Інвестиційний паспорт Білоцерківського району :

частина 1

частина 2

частина 3

частина 4

частина 5

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер