6 липня Томилівка відзначила день села

та 25 річницю агрофірми «Земля Томилівська»

#phocagallerypiclens 9-phocagallerypiclenscode-News/2015/07/09.07.2015/11.jpg
#phocagallerypiclens 9-phocagallerypiclenscode-News/2015/07/09.07.2015/12.jpg

На свято до села завітало багато гостей – голова РДА Вадим Маршалок, голова районної ради Леонід розпутній, заступник міського голови Білої Церкви Геннадій Джегур, очільники Узина, Рокитнянщини, керівники господарств району.

Вітаючи томилівчан зі святом голова РДА Вадим Маршалок та голова районної ради Леонід Розпутній зазначили, що Томилівка є прикладом успішного українського села, тут добре розвинута соціальна інфраструктура. Сучасна школа де навчається більше 130 учнів, дитячий садочок, будинок культури, амбулаторія. І все це стало можливим завдяки плідній співпраці сільської ради з агрофірмою «Земля Томилівська». Вони подякували керівникам господарства Сергію Петровичу Вахнію та Тетяні Анатоліївні Вахній, за те що не стоять осторонь від соціальних проблем села.

Ветерани та кращі працівники господарства отримали від районної влади подяки та грошові винагороди.

 

Багато теплих слів прозвучало цього дня на адресу почесного голови агрофірми «Земля Томилвська» Сергія Петровича Вахнія.

На зорі Незалежності селяни довірили йому очолювати господарство. Він з молодечим запалом взявся до справи і вже за кілька років вивів сільгосппідприємство у десятку кращих в районі. Разом з господарством розвивалась і Томилівка. В першу чергу село було газифіковане, відремонтовані дороги, побудована православна церква.

У Томилівці з'явився перший в районі пам'ятник Т.Г. Шевченку.

І сьогодні Сергій Петрович, як депутат районної ради і почесний керівник господарства продовжує всіляко опікуватись соціальною сферою рідного села. Протягом року школа і садочок забезпечуються продуктами, придбано спортінвентар, встановлені пластикові вікна, зроблені сучасні ремонти. На подвірні садочку облаштовано сучасний гральний майданчик. В минулому році встановлено красивий в'їздний знак у село, зроблено ще багато, багато інших добрих справ, за які жителі села вдячні керівництву агрофірми.

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер