Дорогі друзі! 30 вересня – День усиновлення

Щиро вітаємо із святом родинного затишку та дитячої надії,всіх, хто причетний до цього свята - усиновлювачів, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників!

Дякуємо всім небайдужим до долі дітей, всім, хто розуміє, наскільки важливим для процвітання нації є виховання у повноцінних родинах. 
Наразі на обліку районної служби у справах дітей та сім’ї перебуває 140 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. 98% дітей влаштовані у сімейні форми опіки. Це прийомні родини, а їх у районі 5, чи родини родичів, дитячі будинки сімейного типу, яких нараховується шість. Зокрема у таких формах сімейного виховання, як ДБСТ та прийомні сім`ї, наразі знаходяться 48 дітей, 22 з них - мають статус тимчасово переміщених осіб. Протягом 2016-2017 років 5 діточок з району усиновлено.

Звертаємося до всіх, хто вже пройшов шлях усиновлення, й до тих, хто ще обмірковує своє рішення. Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

Усім щиро бажаємо крокувати по життю з Вірою, Надією, Любов’ю та Мудрістю! Пам’ятайте, що посаджені зерна добра й любові в дитячих душах обов’язково проростуть пишним цвітом! Хай в Україні будуть лише щасливі діти!!!

Служба у справах дітей та сім’ї Білоцерківської районної державної адміністрації

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер