Гучно відсвяткували ювілей Київщини

24 вересня в Ірпені відбулися урочистості з нагоди відзначення 85-річчя утворення Київської області «Благословенна Київщино моя». Участь у заходах приймала і делегація з Білоцерківського району на чолі з головою районної державної адміністрації Геннадієм Джегуром. Свою продукцію відвідувачам виставки-ярмарки презентували ТДВ "Василівське", КП "Білоцерківхлібопродукт", ТОВ "Росич", фермерське господарство "Повіт-Агро", м`ясопереробне підприємство "Баварія", ФОП Пустовіт О.І., ФОП Діденко Н.І А це і м`ясні вироби, консерви, солодощі, фрукти, випічка, продукція з меду. Творчі вироби (вишиті рушники, вироби з дерева, картини та ікони з бісера) представила народна майстриня Оксана Бондар. "Родзинкою" стали запальні пісні народного фольклорного ансамблю "Водограй" (с.Шкарівка). Їх виступи подарували святковий настрій усім відвідувачам презентаційної палатки Білоцерківського району.

Свято пройшло на одному диханні. Навіть прохолодна погода та дощ не змогли зашкодити гарному настрою. Люди щиро раділи, спілкувалися, відпочивали, куштували різні смаколики, якими щедро пригощали на святі.

Білоцерківська районна державна адміністрація висловлює слова вдячності підприємствам, які взяли участь в урочистостях та надали свою продукцію для презентації Білоцерківщини.

 

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер