Команда Білоцерківського об’єднаного управління

Пенсійного фонду України вперше виборола перемогу

у літній спартакіаді працівників ПФУ у Київській області

1 липня у селі Шкарівка відбулася VI літня спартакіада працівників Пенсійного фонду України у Київській області. Ініціатором її проведення виступили головне управління Пенсійного фонду в області та обласний комітет профспілки працівників ПФУ. У змаганнях взяли участь 15 збірних команд, що представляли головне управління та всі управління Фонду у містах і районах Київщини. Загалом на змагання прибули близько 300 учасників з різних куточків Київщини. Учасників змагань привітали начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василь Фатхутдінов, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур, голова Шкарівської сільської ради Анатолій Бондар, голова обкому профспілок Леонід Білоус.

 

Цього року до програми спартакіади було включено вісім видів змагань: п’ять – індивідуальних, де свою майстерність демонстрували як чоловіки, так і жінки (біг 60 м. серед жінок, біг 100 м. серед чоловіків, змагання із стрибків у довжину підтягування на перекладині, віджимання від лави, гирьовий спорт), решта – командних (естафета 4х60 м серед жінок, 4х100 м серед чоловіків, перетягування линви). Найбільш емоційним і видовищним було суперництво у перетягуванні линви. В результаті затятої боротьби перемогу отримала команда Білоцерківщини.

У загальнокомандному заліку перемогу вперше за історію спартакіади здобула команда Білоцерківського об’єднаного управління ПФУ. В трійці переможців також команди Головного управління ПФУ у Київській області та Києво-Святошинського району. Під час церемонії нагородження начальник головного управління Фонду Василь Фатхутдінов та перший заступник начальника управління Василь Верещак вручили переможцям кубки, медалі та грамоти, а також подякували усім учасникам спартакіади за активність, наполегливість та волю до перемоги.

Додамо, що команду Білоцерківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України очолював головний спеціаліст відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Альберт Компанець. В спортивну скарбничку команди індивідуальні успіхи внесли Альберт Компанець, Ілля Двірник, Юрій Ворона, Ірина Рибалко та ін.

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер