Вітали медичних працівників району

У третю неділю червня Україна відзначає День медичного працівника – професійне свято тих, хто присвятив себе благородній справі – турботі про життя і здоров’я людини. Тож напередодні свята у головному медичному закладі району – Білоцерківській центральній районній лікарні, відбулися урочистості для працівників системи охорони здоров’я району. Представників найгуманнішої професії прийшли привітати голова районної державної адміністрації Геннадій Джегур та голова районної ради Віталій Гринчук. Звертаючись до медичних працівників району, Геннадій Джегур та Віталій Гринчук висловили щирі слова вдячності за нелегке служіння на ниві охорони здоров’я, відновлене здоров’я жителів Білоцерківщини, побажали міцного здоров’я, невичерпної енергії та вагомих результатів у реалізації свого професійного покликання, а ще – родинного щастя та добробуту, здійснення найзаповітніших мрій благополуччя. За сумлінну і добросовісну працю та з нагоди професійного свята багато медиків отримали від очільників району нагороди.

Вітальні слова пролунали і від помічника-консультанта народного депутата України В.І.Гудзенка Людмили Веряскіної, представника благодійного фонду "Фортеця" Володимира Василенка.

В дарунок для медичних працівників району прозвучали музичні вітання від артистів районного будинку культури - Романа та Станіслава Бичеків, Дмитра Волицького. Цього ж дня у театрі ім.Саксаганського відбувся святкоий коцерт, приурочений до професійного свята людей у білих халатах.

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер