Відбувся родинний фестиваль для учасників АТО

27 травня, за підтримки Київської обласної державної адміністрації, Київської обласної ради, Київської міської державної адміністрації,  на території ВДНГ (м.Київ) відбувся родинний фестиваль для учасників АТО та їх сімей «Зустрінемось! З війни – до миру». Організаторами заходу є Благодійний Фонд “Чисте небо” – Центр допомоги учасникам АТО в Київській області, Спілка учасників, ветеранів, інвалідів АТО та бойових дій. Мета фестивалю, який відбувається вже другий рік поспіль, дати можливість воїнам АТО відпочити разом з родинами, корисно та цікаво провести дозвілля, а ще зустрітися з бойовими побратимами, поспілкуватися.

Участь у заході взяла й делегація з Білоцерківського району на чолі з головою адміністрації Геннадієм Джегуром. Це учасники АТО Андрій Горобінський, Дмитро Трібой, Олександр Островський, Сергій Скибіцький, Олександр Кривогуб, Олександр Карімов, Юрій Москаленко, Юрій Костина, Віктор Погорілий, Микола Скрипківський, Ігор Варламов, Сергій Устименко, Василь Островський, Денис Голотребчук, Геннадій Туров, родини волонтерів Володимира Торби та Тетяни Рощепкіної, а також матері, дружини та діти учасників АТО, які нині знаходяться на Сході України.

Просто неба розгорнули із десяток наметів із корисною інформацією для демобілізованих армійців: від пошуку роботи до психологічної реабілітації. Зокрема, гості фестивалю мали можливість отримати кваліфіковану допомогу юристів, психологів, реабілітологів, послухати пісні у виконанні українських музикантів та відвідати фотовиставку і ярмарок вакансій. А для тих, хто залишається на фронті, на фестивалі плели «кікімори», маскувальні сітки, готували подарунки, обереги. Багато сімей було з дітьми, тому для них були облаштовані дитячі майданчики, де їх розважали аніматори.

Білоцерківська районна державна адміністрація, Центр допомоги учасникам АТО та членам їх сімей при Білоцерківській райдержадміністрації, організатори та учасники фестивалю висловлюють вдячність за виявлену підтримку головам місцевих рад, районному відділу освіти (начальник Оксана Кравченко), управлінню економічного розвитку та торгівлі (начальник Богдан Бондар), підприємствам та підприємцям міста та району: ТМ «Маршалок» (Ольга та Вадим Маршалки), ТОВ «Візит» (Тетяна Глиняна), ТМ «Дригало» (Людмила Дригало), ПП «Камінний» (Петро Камінний), ТОВ «Агрофірма «Дім» (директор Олександр Кравченко). Транспортний супровід здійснили ВАТ «Автобусний парк» (в.о.директора Людмила Гальчинецька, водій Андрій Керничний) та ПП «Ікарус» (директор Леонід Олефір, водій Іван Шпилявий).

 

 

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер