У районі готуються до відзначення Дня пам'яті та примирення

і Дня Перемоги

Під час щотижневої оперативної наради за участю керівників структурних підрозділів Білоцерківської районної державної адміністрації, яку проводив очільник району Геннадій Джегур, було заслухано питання щодо стану виплати у Білоцерківському районі разової грошової допомоги ветеранам війни до 05 травня та відзначення у районі Дня пам'яті та примирення й Дня перемоги над нацизмом.

За словами начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Володимира Толочка, станом на 1 травня 2017 року вже виплачено 2 061 700 грн., кількість отримувачів становить 1841 особа. Серед загальної кількості учасників бойових дій понад чотириста - учасники антитерористичної операції. Виплата проводиться на основі списків, поданих до управління соціального захисту населення РДА від управління Пенсійного фонду України у Білоцерківському районі, військкомату, силових структур.

Додамо, що виплата відкрита до 30 вересня 2017 року. Тож у разі не нарахування або для перевірки даних необхідно звернутися до органів соцзахисту за місцем реєстрації.

Начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Роман Бичек розповів про хід підготовки до відзначення у районі Дня пам'яті та примирення й Дня перемоги над нацизмом. Зокрема, відділом культури і туризму райдержадміністрації наразі готується відповідна святкова програма святкування у селі Трушки. Духовий та симфонічний оркестри районного будинку культури приймуть участь в обласних урочистостях, які відбудуться у Вишгороді та Кагарлику 5 і 9 травня відповідно. 8-9 травня по населених пунктах району планується проведення мітингів-реквіємів, в рамках яких відбудеться покладання квітів до пам’ятних місць, пов’язаних із подіями Другої світової війни та новітньої історії України. Також в церквах району буде відправлено панахиди пам`яті, в школах відбудуться тематичні уроки, а в бібліотечних та культурних закладах – виставки літератури.

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер