Відбувся І тур щорічного Всеукраїнського конкурсу

„Кращий державний службовець”

Протягом квітня 2017 року в Білоцерківській районній державній адміністрації проходив І тур щорічного Всеукраїнського конкурсу „Кращий державний службовець”. Конкурс проводиться за ініціативи Національного агентства України з питань державної служби. Метою його проведення - є зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців, а також виявлення та заохочення найбільш професійно підготовлених працівників, які успішно та ініціативно виконують службові обов'язки. Традиційно конкурс проводиться у три тури за 2-ма номінаціями: «Кращий керівник» і «Кращий спеціаліст».

 

Учасникам було запропоновано виконати завдання із комплексного тестування на знання Конституції України, законодавства про державну службу та боротьбу з корупцією, специфіки функціональних повноважень державного органу, посадових обов'язків державного службовця. Також конкурсанти виконали ситуаційне завдання щодо складання ділового документу та практичне завдання щодо володіння персональним комп'ютером.

У підсумку в номінації «Кращий керівник» перемогу здобула начальник відділу бухгалтерського обліку та господарського забезпечення – головний бухгалтер управління фінансів Білоцерківської районної державної адміністрації Тетяна Гордієць. Кращим спеціалістом стала державний реєстратор відділу державної реєстрації управління адміністративних послуг та державної реєстрації Ірина Олійник.

Переможці І туру візьмуть участь у ІІ турі конкурсу який відбудиться у м. Києві.

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер