На Білоцерківщині за медалі змагалися юні борці греко-римського стилю

11 березня на базі КЗ БМР ДЮСШ “Богатир” (м.Біла Церква) відбулася відкрита першість Білоцерківщини з греко-римської боротьби серед юнаків. Турнір зібрав 107 юних борців з Білоцерківського, Таращанського, Миронівського, Баришівського, Києво-Святошинського районів, а також міст Біла Церква та Київ. Учасники змагались у двох вікових категоріях: 2000-2002 р.н, 2003-2005 р.н. Організаторами виступили відділ молоді та спорту райдержадміністрації та федерація спортивних видів боротьби.

Вітаючи всіх присутніх голова Білоцерківської районної ради В.Ю.Гринчук, наголосив: “Кожного разу змагання з греко-римської боротьби у районі стають дедалі масштабнішими, вони дають можливість досвідченим юним борцям помірятися силами з суперниками, а новачкам вперше продемонструвати свої вміння на килимі. Боротьба - це особливий вид спорту, який дозволяє не лише розвинутися фізично, а виховує риси характеру, які допомагають у дорослому житті - це цілеспрямованість, впевненість у собі, наполегливість. Тому поєдинки видаються видовищними і запеклими, а батьки і вболівальники не скупляться на емоції”. Також він вручив 12 комплектів спортивної форми юним спортсменам, вихованцям Білоцерківської районної ДЮСШ учням Терезинського НВО. Привітала учасників турніру та побажала успіхів, перемог та хороших спортивних результатів начальник відділу молоді та спорту райдержадміністрації Н.М.Крилевець.

Потім розпочалися змагання, які одночасно проводилися на двох килимах. Суддівство забезпечила бригада у складі Житовоза Г.П., Мордушенка Л.А., Лозового М.В., Ломтадзе І.З.

У підсумку юні борці греко-римського стилю нашого району показали непогані результати. На їхньому рахунку – низка нагород. Тож, вітаємо призерів: Ткаченка Богдана, Треліського Олександра, Ткаченка Андрія (с.Шкарівка), Грушевича Романа, Назарова Назара, Омельчука Ростислава, Абрамяна Едуарда, Грушевого Данила (м.Узин), Мухіна Віктора (смт.Терезине).

Чемпіони та призери змагань були нагороджені кубками, медалями та дипломами.

 

Н.Крилевець

 

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер