День району – свято, яке усіх єднає!

10 березня у будинку культури села Шкарівка відбулися урочистості з нагоди 94-ї річниці від дня утворення Білоцерківського району. Учасниками свята стали очільники району, голови місцевих рад, депутати обласної, районної, сільських рад, представники підприємств, установ та організацій, громадський актив та члени золотого фонду району.

До початку урочистої частини присутні мали можливість оглянути виставки робіт майстрів декоративно-прикладного мистецтва: ляльки-мотанки, вироби з дерева, паперопластики, витвори образотворчого мистецтва. Щире захоплення викликали картини з берести майстра Сергія Хоменка з села Дрозди. Вправна рука художника вдало завершила природні замальовки: тут і пейзажі, натюрморти, портрети.

Початок свята ознаменований виконанням гімну Білоцерківського району народним фольклорним ансамблем «Терниця». Потому усіх гостей традиційно пригостили запашними короваями. Винятково теплими і сердечними були вітання голів Білоцерківської райдержадміністрації та районної ради Геннадія Джегура та Віталія Гринчука. Керівники району підкреслили, що успіхи та досягнення, якими пишається район, базуються на єдності та спільній роботі усіх жителів Білоцерківщини. Було відмічено, що кожне село району має свою унікальну історію і своїх славних синів та дочок, які щоденно та самовіддано працюють на благо рідної землі, не чекаючи нагород і похвали.

Опісля вітань Геннадій Джегур та Віталій Гринчук виконали приємну місію - з нагоди Дня утворення району вручили відзнаки райдержадміністрації та районної ради учасникам антитерористичної операції, кращим виробничникам, працівникам соціальної сфери, громадським активістам.

Величально лунали вітання усім присутнім, а в їх особі і всім територіальним громадам Білоцерківщини з нагоди утворення району, від народного депутата України Віталія Гудзенка, заступника голови Київської обласної ради Миколи Стариченка, секретаря Білоцерківської міської ради Бориса Смутка, заступника Білоцерківського міського голови Ольги Настіної, голови адміністративної служби Білоцерківської єпархії Валерія Яблонського, благочинного Білоцерківського району прот. Миколи Гопайнича, військового комісара Ігоря Богданевича, голови благодійного фонду «Фортеця» Олександра Ференця, письменника, громадського активіста Анатолія Гая.

Загалом зустріч поколінь, які у різні роки будували та розвивали район, тривала близько трьох годин. Було що згадати, що розповісти і про що помріяти. Вінцем свята став урочистий концерт за участі творчих колективів, які прагнули показати свою майстерність. І це їм вдалось в повній мірі. Свідченням цьому були щирі оплески глядачів.

Швидко добігло до кінця свято, але воно залишило добрий слід у пам'яті кожного присутнього, як справді свято єдиної родини. Попереду – трудові будні. І будемо сподіватися, що кожен новий день приноситиме усім нам лише радісні та щасливі події.

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер