Голова Білоцерківської РДА з робочим візитом відвідав Макіївську, Йосипівську та Острійківську сільські ради

6 березня голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур здійснив робочу поїздку до Макіївської сільської ради, де ознайомився з соціальною інфраструктурою населеного пункту. Так, головою районної державної адміністрації було відвідано та оглянуто приміщення загальноосвітньої школи та дитячого садочку, а також лікарської амбулаторії.

Освітній заклад справив гарне враження. Тут навчаються дітки з Макіївки, Павлівки, Васильова, Красного та Павлівки. Усього їх 87, ще 18 малят перебувають у садочку. Школа затишна, тут створено належні умови для виховання та розвитку дітей. Проте існують певні проблеми: лише на половину змінено вікна на металопластикові, капітального ремонту потребує дах, а ще варто замінити плити у шкільній їдальні на більш сучасні та енергоощадливі.

Не залишив байдужим високого гостя шкільний музей, де зібрані цікаві експонати, чимало серед яких збирали та приносили школярі власноруч. Тут розміщені як старожитності, так і предмети, що розповідають вже про сучасну історію села. У кімнатці зібрана історія цілого села, що веде свою історію з першої половини 18 століття. Геннадій Джегур подякував педагогічним працівникам за важку, але таку потрібну працю у вихованні підростаючого покоління. Особливо ж він підкреслив важливість патріотичного виховання і наголосив, що цей напрям визначений в числі пріоритетних завдань розвитку району.

Керівник району також відвідав медичну амбулаторію, поцікавився рівнем забезпечення медичними препаратами, кількістю звернень громадян за медичною допомогою та проблемами, які виникають у роботі установи.

Також в ході робочої поїздки голова адміністрації побував у Йосипівській та Острійківській сільській радах, де поспілкувався з головами місцевих рад Світланою Пархоменко та Сергієм Оленком відповідно.

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер