Світ без війни очима дітей

З недитячим розумінням ставляться наші діти до подій, що відбуваються на східних кордонах нашої держави. Їхні маленькі серця переповнені любов'ю до України і єдиним бажання бачити її квітучою. Це добре відслідковується в кожному малюнку юних дарувань, які взяли участь у виставці-конкурсі дитячої творчості «Світ без війни очима дітей». Конкурс пройшов в приміщенні бібліотеки №1для дітей Білоцерківської міської ЦБС за ініціативи голови правління Всеукраїнської Спілки ветеранів війни генерал-полковника Володимира Воронцова та його заступника Віктора Шамрая, голови правління Міжнародної громадської організації «Бойове братерство без кордонів» Євгенія Подсольонова і голови Білоцерківської районної організації ветеранів України Віктора Рудого. 

Для участі надійшло 73 роботи від юних художників Білоцерківщини, Сумської та Черкаської областей. Тому захід можна сміливо назвати всеукраїнським. Метою конкурсу - є виховання у юних митців громадянського патріотизму, поваги та любові до своєї країни, українського народу, його культури, звичаїв і традицій.

 

Визначаючи переможців, компетентне журі, на чолі з членом Національної Спілки Художників України Олександром Дмитренком, брали до уваги не лише художню цінність, а й їх змістове наповнення, адже у своїх роботах діти продемонстрували своє уявлення про світ без війни та мрії жити в єдиній Україні, відобразили народні традиції та символіку, чарівну природу рідного краю і, що дуже важливо, закликали жити в мирі та дружбі.

Додамо, що всім учасникам будуть вручені дипломи, а 27 кращих з найкращих отримають цінні подарунки.

С. Степаненко

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер