Білоцерківщина прощалася з Героєм….

1 жовтня Білоцерківщина прощалася з нашим земляком, мешканцем с. Острійки, Русланом Віталійовичем Півнем, який загинув 28 вересня 2016 року в промзоні Авдіївки Донецької області.

Попрощатися з героєм прийшли в.о.голови Білоцерківської райдержадміністрації Юрій Савчук, військовий комісар Ігор Богданевич, односельці, друзі, товариші, бойові побратими, представники громадських організацій. Біля кожного двору процесію зустрічали односельці: героя проводжали живим коридором і скандуваннями «Герої не вмирають!». Щирі слова про Руслана Віталійовича говорили друзі, товариші, односельчани. Всі присутні вшанували загиблого хвилиною мовчання, а над могилою пролунав прощальний залп.

Руслан Півень народився 16 січня 1991 року в с. Острійки. Навчався у місцевій школі, потім – у техніко-економічному коледжі Білоцерківського національного аграрного університету. Після закінчення навчання був призваний до лав Збройних сил України. Згодом вступив на військову службу за контрактом. Коли на Україну прийшла біда, не зміг стояти осторонь і пішов на захист Батьківщини.

Висловлюємо щире співчуття батькам і рідним Руслана Півня. На жаль, словами важко загоїти у серці болючу рану втрати.Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить щиро поділяємо горе родини загиблого та схиляємо голови перед справжнім патріотом, який віддав життя заради Батьківщини. Вічна пам'ять герою! 

 

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер