У Потіївці відбувся фестиваль духовної пісні

Нещодавно у Потіївці відбувся фестиваль духовної Богородичної пісні. Цей захід є авторською ідеєю настоятеля Потіївської парафії Покрова Пресвятої Богородиці УПЦ КП протоієрея Івана Кречківського. Односельцям така ідея сподобалася і вже вчетверте фестиваль з великим успіхом відбувається на теренах Білоцерківщини.

Цьогоріч на фестиваль зібралися близько 10 колективів з Білоцерківщини, Таращанщини, Володарщини. Були також і гості з Черкаської області. Оригінальними духовними творами порадували слухачів хор парафії Покрови Пр.Богородиці (с.Розаліївка), хор парафії св.великомучиника Д.Солунського (с.Пилипча), хор парафії св.Апостолів Петра і Павла (с.Улашівка Таращанського району), хор парафії св.мучениці Параскеви П’ятниці (с.Сорокотяги Черкаської області), хор парафії Покрова Пр.Богородиці (с.Сабодаш Черкаської області), хор парафії Пр.Борогодиці с.Іванівка, хор парафії св..Іоанна Богослова (с.Йосипівка), хор храму Успіння Пр.Богородиці смт.Володарки, хор парафії Різдва Пр.Богородиці (с.Березня Володарського району).

Фестиваль пройшов на одному диханні. По закінченню усі учасники отримали дипломи та пам’ятні подарунки. Самі ж учасники кажуть, що ідея проведення таких фестивалів їм до душі. Адже духовна пісня – це добра звістка, якої сьогодні потребує кожна людина, це музика добра і світла. Ми живемо у непрості часи, громадяни занадто перенасичені тривожною інформацією, навкруги купа проблем, які потребують вирішення. Тож трішки любові і тепла, нехай навіть і у пісенному вимірі, нікому не завадить.

 

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер