Голова Київської ОДА відвідав Білоцерківщину та обговорив пріоритетні напрямки розвитку з керівництвом району

29 серпня голова Київської обласної державної адміністрації Максим Мельничук з робочим візитом відвідав Білоцерківський район. Під час візиту була проведена робоча нарада за участю начальників відділів, управлінь, структурних підрозділів адміністрації. В.о.голови адміністрації Юрій Савчук доповів про підсумки соціально-економічного розвитку району та про перспективи розвитку району у рамках виконання діючих районних програм.

Завдяки спільним зусиллям всіх гілок влади дохідну частину районного бюджету за 7 місяців поточного року вдалося виконати на 164% відсотки. Це дало можливість вчасно виплачувати працівникам бюджетної сфери заробітну плату, здійснити видатки за захищенними статтями бюджету та оперативно виконувати нагальні питання економічного і соціального розвитку. Обсяг реалізованої промислової продукції на підприємствах району склав 686,7 млн. грн. Валовий збір районної групи зернових та зернобобових становить 113,1 тис. тонн при урожайності 52,7 ц/га.

Значна увага приділяється залучення інвестицій в економіку району. Так, згідно заходів Програми розвитку садівництва в Київській області на період 2013-2017 роки для забезпечення населення доступними еко-продуктами запроваджений проект вирощування та переробки ягід ТДВ «Василівське». За попередніми підрахунками на впровадження заходів з організації і запуску виробництва сума інвестицій складатиме 590,0 тис. евро.

Розширили свої виробничі площі ТОВ «Р-пласт», яке спеціалізується на виробництві будівельних матеріалів і виробів з полімерних матеріалів. Проводяться переговори з керівництвом ТОВ «Маревен Фуд Україна» щодо будівництва заводу з виробництва продуктів харчування, сума інвестицій становить 40 млн.евро. Крім цього, на території району знаходяться дві земельні ділянки, які можуть бути використані для розміщення індустріального парку.

Максим Мельничук подякував за злагоджену та конструктивну роботу і відмітив, що таким же чином слід працювати і надалі. Адже на його думку, краще показувати результати роботи, а не просто обіцяти і нічого не виконувати. Серед головних завдань Максим Дмитрович озвучив наступні – об’єднання територіальних громад, наповнення бюджету та виконання соціальних програм. Також голова Київської облдержадміністрації Максим Мельничук також додав, що у Білоцерківському районі наразі є проблеми, однак вони спільні для всієї Київщини та України – розвиток інфраструктури, вирішення питань земельного характеру.

Також, Максим Мельничук відвідав стадіон в адміністративних межах Фурсівської сільської ради та ознайомився з ходом відновлення футбольного поля. Нагадаємо, що на виконання заходів комлексної програми “Спортивна Білоцерківщина на 2015-2017 роки”, в адміністративних межах Фурсівської сільської ради по вулиці Гайок Білоцерківською районною федерацією футболу розпочато реконструкцію футбольного поля та будівництво районного центрального стадіону. Наразі роботи знаходяться на стадії завершення. Попередньо, відкриття стадіону заплановане на День фізичної культури та спорту.

 

 

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер