Юрій Савчук взяв участь відкритті німецько-українського аграрного демонстраційного і навчального центру

#phocagallerypiclens 9-phocagallerypiclenscode-News/2016/05/19.05.2016/img_3406.jpg

18 травня у селищі Дослідницьке, що на Васильківщині, відбулося урочисте відкриття «Німецько-українського аграрного демонстраційного і навчального центру». Серед почесних гостей - Державний секретар Федерального Міністерства сільського господарства і продовольства Німеччини Петер Блезер, заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Владислава Рутицька, перший заступник Міністра освіти і науки України Інна Совсун, «Український науково-дослідницький інститут прогнозування та випробування техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва», директор УкрНДІПВТ ім. Погорілого Володимир Кравчук.

 

#phocagallerypiclens 9-phocagallerypiclenscode-News/2016/05/19.05.2016/img_3501.jpg
#phocagallerypiclens 9-phocagallerypiclenscode-News/2016/05/19.05.2016/img_3422.jpg
#phocagallerypiclens 9-phocagallerypiclenscode-News/2016/05/19.05.2016/img_3417.jpg

До участі у відкритті центру були запрошені також і представники від районів Київщини – очільники райдержадміністрацій, керівники сільгосппідприємств. Від Білоцерківського району участь у заході взяли в.о. голови Білоцерківської райдержадміністрації Юрій Савчук, начальник управління агропромислового розвитку Олександр Ільченко.

Відмітимо, що в центрі зібрана найновіша техніка та останні технології, які використовуються у сільському господарстві. Тут викладачі українських аграрних вишів проходитимуть курси з підвищення кваліфікації, а студенти матимуть змогу попрактикуватися і отримати необхідні навики. Курси розраховані за двома спеціальностями – «інженери» та «агрономи».

Додамо, що раніше заклад працював у Черкаському районі, однак німецька сторона вирішила наблизити його до столиці.

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер