Вадим Маршалок очолив Білоцерківський район

20 жовтня розпорядженням Президента України № 1130/2014-рп призначено Маршалка Вадима Анатолійовича тимчасово виконуючим обов'язки голови Білоцерківської районної державної адміністрації Київської області.

Сьогодні відбулося урочисте представлення призначення Вадима Маршалка на посаду Голови Білоцерківської районної державної адміністрації.

Привітати Вадима Анатолійовича з призначенням прибули заступник Голови Київської обласної адміністрації Олег Корбан, Голова Білоцерківської районної ради VI скликання Леонід Розпутній, депутат обласної ради Віталій Гудзенко.

Олег Борисович повідомив присутнім, що призначення Вадима Маршалка відбулося завдяки довірі людей Білоцерківщини, яка є і привілеєм і надзвичайною відповідальністю.

Перед присутніми очільник району пообіцяв виправдати довіру Президента. Голова адміністрації повідомив, що більшу частину свого часу він присвячує АТО, від допомоги армії до розміщення переселенців. Другим по важливості питанням Вадим Маршалок назвав збалансування бюджету району. Попереду зима, вчасно розпочати опалювальний сезон сьогодні-один із приорітетних напрямків. «Кожним своїм кроком я виправдовуватиму вашу довіру! Білоцерківщина і надалі буде займати лідируючі позиції на Київщині» - підсумував голова Білоцерківської адміністрації.

Протиієрей Валерій Яблонський благословив Вадима Маршалка на успішну та результативну працю та вручив йому ікону Григорія Побідоносця та передав вітання від Владики Богуславського і Білоцерківського Августина.

По закінченню Вадим Маршалок дав прес-конференцію для ЗМІ.

Представники ЗМІ цікавилися біографічними даними, становлення Вадима Анатолійовича як бізнесмена, та про заплановані перші кроки його діяльності на посаді голови.

Зауважимо, що Вадим Маршалок вже провів зустрічі з керівниками силових структур, індивідуально поспілкувався з кожним начальником відділів апарату та структурних підрозділів адміністрації. Визначили першочергове коло завдань та шляхи їх вирішення.

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер