Земельні ділянки учасникам АТО

Наразі у Білоцерківському районі учасникам антитерористичної операції, які захищають територіальну цілісність і суверенітет України у східних та південно-східних областях, почали безоплатно надавати у власність земельні ділянки для: будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, ведення садівництва, особистого селянського господарства та індивідуального дачного будівництва.

Для формування списків та заявок на отримання земельних ділянок державної або комунальної власності учасникам антитерористичної операції або їх родичам необхідно звернутися із відповідною заявою до Управління Держземагенства у Білоцерківському районі (м. Біла Церква, вул. Л.Курбаса, 3) або на особисту гарячу лінію Голови Агенства за номером 0-800-301-071.

Нагадаємо, що в червні поточного року Уряд підтримав ініціативу Голови Держземагентства України – Сергія Рудика щодо виділення земельних ділянок військовослужбовцям Збройних сил України, МВС, СБУ та інших військових формувань, що перебувають у зоні АТО.

 

З повагою,

Володимир Когут

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

 

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер