Громади Білоцерківщини можуть отримати стратегію розвитку безкоштовно

Громадська організація «Інститут громадянського суспільства» має можливість організувати надання методичної, організаційної підтримки для однієї громади у розробці Стратегії розвитку об’єднаної територіальної громади та забезпеченні проведення робіт пов’язаних з розробкою Схеми планування території громади. В рамках такої допомоги буде забезпечено: 
залучення до роботи кращих українських та іноземних експертів, які спільно з утвореними робочими групами підготують проект Стратегії,
проведення навчальних заходів для депутатів рад ОТГ та членів виконкомів рад ОТГ, ІГС здійснить фінансування робіт з розробки Схеми планування території громади у провідному проектному інституті. ІГС пропонує розглянути можливість участі Вашої громади у проекті.

Ви можете звернутись до ІГС з мотиваційним листом, в якому пояснити свою зацікавленість у отриманні підтримки. У випадку зацікавленості у проекті, потрібно надіслати повідомлення на електронну пошту ІГС до 10 лютого 2017р. та лист поштовим відправленням за адресами:

Е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , тема повідомлення: «СТРАТЕГІЯ». Поштова адреса: Громадська організація «Інститут громадянського суспільства», 01103, м. Київ, бул. Дружби народів 22, к.21.

Вимоги до мотиваційного листа. У мотиваційному листі має бути викладено:
вмотивовану зацікавленість у розробці Стратегії розвитку громади і Схеми планування території громади;
наявність у громаді достатніх організаційних та кадрових можливостей для створення робочої групи з розробки Стратегії та Схеми;
наявність зали для проведення засідань робочої групи та громадських обговорень;
можливість організувати обговорення серед жителів громади;
бажання ради працювати над документами спрямованими на розвиток громади.
Вітається можливість будь-якого вкладу у спільну роботу.

Мотиваційний лист підписується головою громади.
Для отримання додаткової інформації, уточнень та побажань звертайтесь до Інституту громадянського суспільства:
Телефон/факс: (044) 529-73-94.

 

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер