Попит на програму з енергоефективності з боку ОСББ невпинно росте

Попит на програму з енергоефективності з боку ОСББ невпинно росте

"Динаміка попиту на Урядову програму утеплення позитивна. Щотижня все більше ОСББ та ЖБК приєднуються до програми. Ми впевнені, що ОСББ нарешті усвідомили наскільки це вигідно – провести глибинну термомодернізацію будинку і отримати значне відшкодування своїх витрат: від Уряду 40% відшкодування, від місцевої влади – 15%-30%", - прокоментував Голова Держенергоефективності Сергій Савчук дані щотижневого моніторингу дії програми з енергоефективності.

Детальніше...
 

Кредитування «зелених» проектів для малого та середнього бізнесу стає доступнішим

Укргазбанк прийняв рішення знизити процентну ставку при кредитуванні еко-проектів: з 24% до 20,5% у вітчизняній валюті, з 10% до 7,7% у доларах США та з 9% до 6,7% у євро.

Кредитуватимуть інвестиційні «зелені» проекти, зокрема, в таких напрямках: проведення заходів з підвищення енергоефективності та енергозбереження; скорочення споживання природних енергоресурсів; використання відновлюваних джерел енергії (вітряні парки, сонячні парки, гідроелектростанції) тощо.

Еко-кредити видаватимуть як на придбання нового енергоефективного чи екологічного обладнання, так і на заміну або модернізацію наявного обладнання.

Детальніше...
 
« ПочатокПопередня111213141516171819НаступнаКінець »

Сторінка 19 з 19

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер