Шановні мешканці Білоцерківщини! Щиро вітаємо зі святом – Днем Білоцерківського району!

День народження району — добра нагода згадати досягнення і зробити певні висновки. А ще — точка відліку для реалізації нових планів, задумів та завдань. А працювати є над чим: Білоцерківський край багатий природним та економічним потенціалом, славиться працелюбними людьми та добрими традиціями.

За рік, що минув, ми вкотре довели, що ми єдина громада, сильна своєю любов’ю до рідного краю.

Непрості часи переживає нині Україна: події на Сході, економічна нестабільність торкнулися кожної родини. Чимало жителів району мобілізовано для захисту цілісності та суверенітету України. Багато наших земляків згуртувалися і надають фінансову, матеріальну та моральну підтримку захисникам. Щиро дякуємо всім за активність, небайдужість та милосердя.

День району – свято, яке єднає людей, котрі живуть і працюють на благо рідного краю. Зичимо вам, шановні жителі Білоцерківщини, віри у свої сили, впевненого руху до здійснення добрих намірів та планів у важливій справі соціально-економічного та культурного розвитку кожного населеного пункту.

Бажаємо всім миру, добра та достатку. Нехай у ваших родинах панують любов, злагода та порозуміння. Міцного здоров’я вам і успіхів у реалізації всіх задумів, а нашій рідній Білоцерківщині — щасливих подій, економічного і соціального розквіту та перспектив. Зі святом!

 

З повагою та шаною

голова Білоцерківської                                                           голова районної ради

районної державної адміністрації

Геннадій Джегур                                                                      Віталій Гринчук

 

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер