Сервісне обслуговування платників є пріоритетним

у роботі Центрів обслуговування платників

В Центрі обслуговування платників Білоцерківської ОДПІ та відповідно у відділеннях інспекції існують єдині організаційні принципи роботи працівників з питань організації надання адміністративних, консультаційних та інформаційних послуг, приймання звітності, вхідної кореспонденції тощо. Кількість наданих адміністративних послуг за січень-вересень поточного року свідчить про злагоджену роботу фахівців  Центрів обслуговування платників Білоцерківської ОДПІ та відділень зокрема. Так, платникам податків було надано понад 34 тис. адміністративних послуг. Загалом, за наданням податкових консультацій та роз’яснень до Центрів обслуговування платників з початку року звернулось майже 210 тис. громадян.

Найбільшу кількість адмінпослуг забезпечено Центром обслуговування платників Білоцерківської ОДПІ – понад 19 тисяч. Понад 2 тисячі адмінпослуг надано Центрами обслуговування платників Сквирського та Тетіївського відділень; 1,8 тисяч адмінпослуг надано Центром обслуговування платників Таращанського відділення; 1,2 тисячі забезпечено ЦОП Миронівського відділення та 751 послугу надано в ЦОПі Рокитнянського відділення Білоцерківської ОДПІ.

Аналізуючи надання сервісних послуг в цілому, найбільшу питому вагу серед наданих адміністративних послуг займає послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків – понад 16 тисяч.  На другому місці послуга з реєстрації книг обліку розрахункових операцій – понад 3 тисячі. Замикає трійку лідерів послуга з реєстрації розрахункових книжок – майже 3 тисячі. Не менш запитуваними залишаються надання витягу з реєстру платників єдиного податку (2,4 тисяч послуг), реєстрація книги обліку доходів та книги обліку доходів і витрат платникам єдиного податку (1,8 тисяч), реєстрація платника єдиного податку та реєстрація реєстратора розрахункових операцій (1,7 тисяч).

Зазначені послуги надаються безкоштовно та у встановлені законодавством терміни. Однак, ними список сервісних послуг не обмежується.

З повним спектром усіх адміністративних послуг, які надаються платникам в ЦОПах, а також інформаційними картками адмінпослуг можна ознайомитися на офіційному порталі територіальних органів ДФС у Київській області за посиланням: http://kyivobl.sfs.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/

 Білоцерківська ОДП

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер