Платники Білоцерківщини стабільно наповнюють місцеву скарбницю

За 9 місяців 2016 року до місцевих бюджетів Білоцерківського регіону надійшло 1,2 млрд. гривень. Загалом, слід зазначити, що у розрізі сплати податків та зборів до місцевих бюджетів, найбільше надходжень забезпечено Білоцерківською ОДПІ – понад 436,2 млн. гривень; на другому місці відділення у м. Миронівка – більше 119,7 млн. гривень; третє місце – відділення у м. Кагарлик – понад 80,8 млн. гривень. Також надходження по відділенню у м. Сквира складають понад 79,5 млн. гривень; по відділенню у смт. Рокитне - 58,5 млн. гривень.

Основним джерелом наповнення місцевих бюджетів залишається податок на доходи фізичних осіб, його питома вага в загальних надходженнях становить 58,5 відсотки. Загалом за 9 місяців 2016р. цього податку до місцевого бюджету надійшло 685,4 млн. гривень.

Наступними за рівнем надходжень стали: єдиний податок - 167,8 млн. гривень, плата за землю – 144,4 млн. гривень, та акцизний податок з роздрібного продажу суб’єктами господарювання підакцизних товарів - 115,4 млн. гривень. 

За використання надр місцеві бюджети отримали 3,1 млн. гривень, за спеціальне використання води 1,3 млн. гривень, екологічного податку 8,4 млн. гривень, крім того, збільшились надходження  податку на прибуток – 18,9 млн. гривень, що на 11,48 млн. гривень більше доведеного показника.

Фахівці органів ДФС Білоцерківщини переконані, що надходження коштів до місцевих бюджетів регіону сприятимуть підвищенню його соціально-економічного розвитку, рівня зайнятості, зростанню якості послуг, що надаються громадянам, розв’язанню невідкладних соціальних проблем. Відтак одним із пріоритетних завдань відомства залишається якомога ефективне та стабільне спрямування коштів в бюджет.

Білоцерківська ОДПІ

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер