Білоцерківська районна рада

Територіальний устрій

Територіальний устрійТериторіальний устрій

Стартував «Лідерград»

#phocagallerypiclens 22-phocagallerypiclenscode-Osvita/2014/12.08.2014/img_3005.jpg

7 серпня в дитячому оздоровчому таборі «Дружба» стартував ІІІ районний збір лідерів Білоцерківщини. Майже кожна школа району делегувала своїх кращих учнів, лідерів учнівського самоврядування для участі у цьому зборі. Діти за короткий час встигнуть разом добре відпочити, набратися нових сил, знань, умінь аби яскраво розпочати новий навчальний рік. Цей рік буде не простим і діти з розумінням відносяться до подій, що відбуваються в Україні.

8 серпня відбулося урочисте відкриття табірної зміни. На свято завітали голова Білоцерківської райдержадміністрації Василь Хрик, заступник голови райдержадміністрації Валентина Бачинська, начальник відділу освіти райдержадміністрації Оксана Кравченко, директор БР БДЮТ Зінаїда Литвин.

 

З високим почуттям патріотизму виконували учасники заходу державний гімн. З вітальними словами до дітей звернулися почесні гості свята. На заклик голови райдержадміністрації «Слава Україні!» у відповідь пролунало одноголосе «Героям слава!»

Програма лідерської зміни досить насичена. Щодня діти мають здобувати нові знання за планом, який склади самі. Так, першого ж дня було вирішено провести акцію «Лист пораненому». Діти з натхненням у своїх листах та малюнках бажали захисникам Вітчизни найшвидшого одужання та повернення живими додому. До цього непростого випробування, яке випало на долю нашої держави, юні громадяни відносяться з розумінням і почуттям високого патріотизму.

На годину у таборі запанувала тиша. 11-літня Настя малює свою родину та пише слова подяки воїну, який захищає її родину. Сергій пишається мужністю воїнів і вважає, що саме вони відстоять незалежність України і вона буде мирною та квітучою. Анжеліка бажає якнайшвидше повернутися всім солдатам живими до рідної домівки.

Ще в цей день лідери одержали майстер-клас від З.Ф. Литвин та Богдани Невідомської – випускниці Зразкової літературно-публіцистичної студії «Дзиґа» «Прес-центр у школі».

Увечері на жителів «Лідерграду» чекав сюрприз! До них завітав з власною групою та патріотичною концертною програмою Лідер 2013 року – Павло Бондаренко.

 

ПОШУК

Останні новини

  • Шановні жителі Білоцерківського району!
  • Шановні жителі Білоцерківського району!
  • Синій, як море, як день, золотий – з неба і сонця наш прапор ясний!
  • Шановна Білоцерківська громадо!
  • Київська митниця ДФС контролює експорт деревини
ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер