Білоцерківська районна рада

Територіальний устрій

Територіальний устрійТериторіальний устрій

Зіграно фінальні матчі першості з волейболу серед команд

загальноосвітніх закладів Білоцерківського району

#phocagallerypiclens 22-phocagallerypiclenscode-Osvita/2015/03/02.03.2015/img_3848.jpg

На виконання районної комплексної програми «Спортивна Білоцерківщина» на період 2015-2017 роки, відповідно до Єдиного календарного плану спортивно-масових заходів та спортивних зборів на 2015 рік місто Узин та село Фастівка приймали фіналістів першості з волейболу серед команд загальноосвітніх шкіл. Позмагатися за нагороди приїхали команди Фурсівської ЗОШ І-ІІІ ст., Терезинського НВО, Дроздівської ЗОШ І-ІІІ ст., Узинської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Фастівського НВО, Сорокотязького НВО, Матюшівської ЗОШ І-ІІст., Биковогребельського НВО.

Цьому передували зональні змагання, участь в яких брали 20 команд із загальноосвітніх закладів району. Організатором турніру виступила Білоцерківська районна ДЮСШ.

 

В актовій залі Узинської ЗОШ №1 змагання розпочались з урочистої частини, під час якої учасників та гостей привітали директор районної ДЮСШ Г.І.Яценко, начальник відділу молоді та спорту райдержадміністрації Н.М.Крилевець, головний суддя змагань В.М.Павлієнко, побажавши юним волейболістам цікавих змагань та перемоги найсильнішим.

У запеклій боротьбі за перше місце зустрілись команди юнаків з Узина та Дроздів. Велике бажання перемогти переповнювало обох суперників. Цікаві комбінації виводили у лідери як одну, так іншу команду. Упродовж всіх парті й різниця в рахунку складала усього 2 – 4 очка, але в кінці зустрічі буквально вирвати з рук перемогу вдалось учням Дроздівської школи. Бронзовими призерами стали волейболісти з Фурсів, які обіграли команду з Терезине.

За результатами боротьби серед дівчат першість завершилася перемогою волейболісток команди Узинської ЗОШ №1. Дівчата проявили незламну силу духу, ефектно захищалися, яскраво нападали і цілком заслужено перемогли. Почесне друге місце виборола команда Дроздівської ЗОШ, ", а бронза потрапила до рук – Фурсівської ЗОШ.

Переможцем серед загальноосвітніх закладів І-ІІ ступенів найсильнішими виявилися юні волейболісти з Сорокотяг. Призерами ж стали команди з Матюшів та Фастівки.

Попри запеклу боротьбу на спортивних майданчиках, поза ним панувала дружня атмосфера. Вболівальники підтримували свої команди гучними оплесками та дружніми порадами.

В кінці змагань фіналісти турніру були нагороджені грамотами та медалями, а команди-переможниці отримали ще й кубки від Анатолія Ляшенка, який став спонсором спортивних змагань.

 

ПОШУК

Останні новини

  • Шановні жителі Білоцерківського району!
  • Шановні жителі Білоцерківського району!
  • Синій, як море, як день, золотий – з неба і сонця наш прапор ясний!
  • Шановна Білоцерківська громадо!
  • Київська митниця ДФС контролює експорт деревини
ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер