Білоцерківська районна рада

Територіальний устрій

Територіальний устрійТериторіальний устрій

Засідання колегії департаменту освіти і науки

Київської обласної державної адміністрації

#phocagallerypiclens 22-phocagallerypiclenscode-Osvita/2014/15.12.2014/dsc02150.jpg

Голова адміністрації Вадим Маршалок та голова районної ради Леонід Розпутній взяли участь у засіданні колегії департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації за результатами вивчення освітньої системи Білоцерківського району, яке відбулося 12 грудня 2014.

Засідання відкрила Клокар Н.І., директор департаменту освіти і науки Київської обласної адміністрації, яка дала схвальну оцінку та відмітила позитивну динаміку розвитку та функціонування освітньої системи Білоцерківщини. Осипенко Ж.Ж., начальник відділу дошкільної та загальної середньої освіти департаменту ознайомила присутніх із результатами вивчення освітньої системи району. Ківшарь Л.І., головний спеціаліст відділу дошкільної та загальної середньої освіти департаменту доповідала про забезпечення рівного доступу кожній дитині до дошкільної освіти. Кравченко О.П., начальник відділу освіти Білоцерківської РДА, висловила подяку представникам департаменту за надану методичну допомогу та намітила основні шляхи розвитку освітньої системи Білоцерківщини.

 

Маршалок В.А в.о. голови Білоцерківської РДА, висловив подяку педагогам Білоцерківщини за невтомну працю на освітянській ниві та запевнив присутніх, що районна державна адміністрація завжди готова співпрацювати та допомагати освітянам району у вирішенні першочергових завдань із надання освітніх послуг та покращенні матеріальної бази освітніх закладів.

Клокар Н.І. підвела підсумки роботи колегії та довела до відома присутніх, що за результатами перевірки рівень роботи відділу освіти, методичного кабінету, керівників навчальних закладів Білоцерківського району було визнано таким, що функціонує на достатньому рівні.

 

ПОШУК

Останні новини

  • Шановні жителі Білоцерківського району!
  • Шановні жителі Білоцерківського району!
  • Синій, як море, як день, золотий – з неба і сонця наш прапор ясний!
  • Шановна Білоцерківська громадо!
  • Київська митниця ДФС контролює експорт деревини
ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер