Білоцерківська районна рада

Територіальний устрій

Територіальний устрійТериторіальний устрій

Інформація

про роботу управління соціального захисту населення

Білоцерківської райдержадміністрації в І кварталі 2014 року

Заборгованість із виплати заробітної плати відсутня.

Проведено 24 перевірки стану охорони праці на підприємствах району.

В звітному періоді працевлаштовано 60 осіб, жителів сільської місцевості. Створено 121 нове робоче місце.

Житлові субсидії призначено 1274 сім’ям. Субсидій нараховано на загальну суму 708,5 тис. грн.

Відділом виплат та компенсацій в середньому в місяць виплачувалось 3 тис. одержувачам 15 видів державних допомог. Всього виплачено державних допомог на загальну суму 10 млн. 281 тис. грн. Також, передбачається надання пільг по житлово-комунальних послугах на суму 4 млн. 663 тис. грн. Для виконання програми соціального захисту потерпілих від аварії на ЧАЕС загалом витрачено 5,551 млн. грн. На безкоштовне перевезення пільгових категорій громадян залізничним та автомобільним транспортом профінансовано видатки на суму 433 тис. грн.

У 2014 році на реалізацію заходів по програмі «Турбота» з районного бюджету передбачається спрямувати 200 тис. гривень.

Протягом І кварталу 2014 року здійснено 12 виїздів мобільного соціального офісу по населених пунктах району. Надана допомога у вирішенні соціальних питань 25 громадянам.

Вирішене питання забезпечення всіх інвалідів засобами реабілітації. Надано 5 санаторно-курортних путівок для громадян з обмеженими фізичними можливостями та ветеранам війни.

З метою поліпшення житлово-побутових умов проживання, медичного та транспортного обслуговування ветеранів Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років затверджено та діє районна програма, в ході виконання якої в 2014 році передбачено надати допомогу 2117 ветеранам війни. На кожного ветерана Великої Вітчизняної війни складено соціальні паспорти, затверджено План заходів щодо задоволення потреб ветеранів, які зазначені в соціальних паспортах.

Соціальними робітниками Територіального центру на дому обслуговується 14 інвалідів війни, 297 учасників війни. 8 учасників бойових дій, 47 вдів померлих ветеранів. З районного бюджету надається допомога на соціальні послуги 4 інвалідам війни.

У 2014 році запланована реконструкція та поточний ремонт бувшого протитуберкульозного диспансера під стаціонарне відділення постійного перебування ветеранів загальною площею 450 м2 на загальну суму близько 500 тис. грн. Джерела фінансування – кошти районного бюджету та кошти меценатів.

 

Начальник управління

В.М. Толочко

 

ПОШУК

Останні новини

  • Шановні жителі Білоцерківського району!
  • Шановні жителі Білоцерківського району!
  • Синій, як море, як день, золотий – з неба і сонця наш прапор ясний!
  • Шановна Білоцерківська громадо!
  • Київська митниця ДФС контролює експорт деревини
ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер