Родинний фестиваль для учасників АТО та їх сімей

«Зустрінемось! З війни – до миру» відбувся у Києві

У суботу, 24 вересня, за підтримки Київської обласної державної та Київської міської державної адміністрацій на території ВДНГ (м. Київ) відбувся родинний фестиваль для учасників АТО та їх сімей «Зустрінемось! З війни – до миру», приурочений до Міжнародного дня Миру. Організатори заходу: Благодійний Фонд «Чисте небо», Центри Допомоги учасникам АТО в Київській області, в м. Києві, ГО Українська асоціація інвалідів АТО, Всеукраїнський Альянс Бійців та Волонтерів АТО.

Метою фестивалю було дати можливість воїнам АТО зустрітися і разом знайти дорогу до мирного життя.

Учасники фестивалю мали можливість оглянути виставку, яка включала не лише емоційні фотографії, але й приклади маскувальних сіток. Сітки з’їжджалися на фестиваль з усієї України. На фестивалі були представлені інформаційні стенди, учасникам також роздавали дорожні карти по соціальних пільгах для воїнів та їх сімей.

Багато сімей було з дітьми. На фестивалі  малечі не було нудно.  Діти малювали,  вчились запускати і керувати безпілотником,  розбирали та  збирали зброю, танцювали, плели ляльки-мотанки, змагалися з батьками у велоквесті.

Також учасники фестивалю мали можливість скуштувати різноманітні страви. За обідом вони знайомилися один з одним. Воїни зустрілися з побратимами та познайомилися з іншими вояками. Спілкування було дуже емоційним.  Дружини та матері загиблих Героїв усвідомили, що вони не самотні в своєму горі, а ще, що життя продовжується. Наприкінці фестивалю групи та виконавці, знайомі воїнам ще по зустрічам на фронті, дали святковий концерт.

За матеріалами http://koda.gov.ua

 

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер