Підроблення ідентифікаційного номера двигуна

Працівниками РСЦ МВС в Київській області в черговий раз був встановлений факт підроблення номера двигуна.

Так, 13 жовтня 2017 року до територіального сервісного центру № 3242, що на Київщині, звернувся житель с. Холодівка, Тульчинського району, Вінницької області, для перереєстрації на нового власника автомобіля марки AUDI A8. Натомість в даній операції йому було відмовлено.

При перевірці наданих документів та звірці ідентифікаційних номерів агрегатів із записами в реєстраційних документах працівниками сервісного центру, спільно з фахівцем експертної служби МВС було виявлено, що ідентифікаційний номер двигуна нанесений не в заводських умовах, який підтверджується висновком експертного дослідження.

За виявленим фактом було проінформовано працівників Білоцерківського відділу поліції ГУНП в Київській області, для прийняття рішення згідно чинного законодавства.

Вкотре звертаємося до всіх автовласників: купуючи собі транспортний засіб – не гайте часу, для того, щоб з’ясувати чи немає на ньому «гріхів». Перед придбанням автівки, звертайтеся до працівників сервісних центрів МВС та фахівців експертної служби МВС для його огляду або експертного дослідження, з метою звірення ідентифікаційних номерів їх складових частин з номерами, зазначеними в реєстраційних документах, установлення відповідності конструкції, перевірки за Єдиним державним реєстром МВС та автоматизованою базою даних про розшукувані транспортні засоби.

Запам’ятайте, що особа, яка продає вам транспортний засіб і завідомо знає про зміну ідентифікаційних номерів, ніколи не погодиться надати його на експертизу, щоб не бути викритим в правопорушенні.

Прес-служба Регіонального сервісного центру МВС в Київській області

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер