Геннадій Джегур вручив державні нагороди

матерям-героїням Білоцерківщини

Відома істина стверджує, що недостатньо лише народити дитину, її необхідно виховати доброю, чуйною, порядною людиною, допомогти знайти своє місце у житті. А щасливі діти ростуть лише в дружній родині й під опікою щасливих батьків. Чи не головна роль в родині завжди належала жінці-матері.

29 червня голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур вручив нагороди двом Матерям-героїням району: Валентині Віталіївні Киришун з села Бикова Гребля та Наталії Миколаївні Сович з села Піщана, які народили і виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей. 

Приміром у родині Сович виховується десятеро діточок. Найстаршому сину Ігорю п'ятнадцять років, а наймолодшій донечці Катеринці восени виповниться два. Всі вони доброзичливі, чуйні, працьовиті, надійні помічники своїм батькам. Доброзичлива атмосфера панує і в родині Валентини Киришун. Вручаючи посвідчення про присвоєння почесного звання "Мати-героїня», Геннадій Васильович підкреслив, що звання матері є найбільш шановане серед усіх інших. Він щиро подякував за те, що дали дорогу в життя майбутньому української нації, що виховують гідне покоління та побажав родинам здоров’я, миру, довгих літ життя і Божого благословення

 

Додамо, що нині у Білоцерківському районі проживають 192 жінок, яким присвоєне почесне звання «Мати-героїня». Всього ж на Білоцерківщині 328 багатодітних родин виховують 1094 дитини.

 

ПОШУК

ПовідомленняПовідомлення
Прийом громадянПрийом громадян
УвагаУвага
ЕнергоефективністьЕнергоефективність
Банер